Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartmani "Viktorija, Nina i Hana"

Apartmani "Viktorija, Nina i Hana"
  • TipSmeštaj
  • KontaktMarija Jovanovic
  • AdresaVuka Karadžića br 29
  • Telefon+381605866686
  • Mobilni+381605866686
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Centar 2 minuta od centra gradaObezbeđen parkingWifi internetDostupno uz vaučer

 

 

 

U Sokobanji, u neposrednoj blizini centra grada (na svega 2 minuta laganog hoda do memernog šetališta), u ulici Vuka Karadžića br.29, nalaze se Apartmani “Viktorija, Hana i Nina ). U blizini naših apartmana nalaze se Pošta i gradska ambulanta.  Našim gostima su na raspolaganju 3 apartmana, pogodnih za do 4 osobe.

                APARTMAN NINA – pogodan je za  4osobe, poseduje zasebnu spavaću sobu sa bračnim lezajem, zasebnu dnevnu sobu sa ležajem na rasklapanje , kuhinju sa svim neophodnim kuhinjskim elementima i prostrano kupatilo sa tuš kabinom.

                APARTMAN VIKTORIJA - pogodan je za  4osobe, poseduje zasebnu spavaću sobu sa bračnim lezajem, zasebnu dnevnu sobu sa ležajem na rasklapanje , kuhinju sa svim neophodnim kuhinjskim elementima i prostrano kupatilo sa tuš kabinom.

                APARTMAN HANA - pogodan je za  4osobe, poseduje zasebnu spavaću sobu sa bračnim lezajem, zasebnu dnevnu sobu sa ležajem na rasklapanje , kuhinju sa svim neophodnim kuhinjskim elementima i prostrano kupatilo sa tuš kabinom i poseduje izlaz na terasu.

Svi naši apartmani oseduju besplatan Wi-Fi  internet, digitalnu televiziju, a takođe je obezbeđen i parking u dvorištu. Našim gostima je takođe na raspolaganju i mogućnost rezervisanja i boravka uz vaučere Ministarstva turizma.

CENA NA UPIT

Kontakt telefon: +381605866686 Marija

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti