Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartmani "Viktorija, Nina, Hana i Jelena"

Apartmani "Viktorija, Nina, Hana i Jelena"
  • TipSmeštaj
  • KontaktJovanovic
  • Telefon+381605866686
  • Mobilni+381692899218
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Obezbeđen parking

 

 

 

Izdajemo apartmane u blizini cetra grada, na par minuta od setalista.  U blizini se nalaze Ambulanta i posta. Apartmani imaju obezbeđeno parking mesta.

Apartman Jelena sazdrzi..spavacu sobu sa francuskim lezajem,dnevna soba sa ugaonom garniturom na rasklapanje(2 osobe)kuhinja,kupatilo,terasa,tv,internet.

Apartman Hana..sadrzi spavaca soba sa lezajem za dve osobe,dnevna soba sa trosedom(2osobe)mini kuhinja,kupatilo tv,interenet,terasa

Parking mesta obezbedjena

 

Apartman Maja sadrzi:

-spavacu sobu sa francuskim lezajem, -prostran dnevni boravak(ugaona se rasklapa) tv, -kloblovska , -internet, -kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijom, -kupatilo, -terasa, -po potrebi dodajemo lezajeve, -parking mesto obezbedjeno!

 

Apartman Hana sadrzi:

-spavacu sobu sa dva lezaja, -dnevni boravak sa grofom koji se rasklapa, -kuhinja, -kupatilo, -terasa, -tv,kablovska, -po potrebi dodajemo lezajeve, -parking mesto obezbedjeno!

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti