Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartmani "Pavlović" 0658107167 Centar I zona

Apartmani "Pavlović" 0658107167 Centar I zona
  • TipSmeštaj
  • KontaktDušica Pavlović
  • AdresaNikole Pašića 15
  • Telefon+381658107167
  • Mobilni+381638107167
  • WebPosetite web sajt
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Centar 3 minObezbeđen parkingWifi internet

http://www.apartmanipavlovic.com Proverite ponudu i raspored smestajnih jedinica na ovome sajtu. 

Cene zakupa nisu fiksne, vec zavise od dužine boravka gostiju, od doba godine kada i za kada se vrsi zakup, kao i od broja osoba.

U KUĆI od oko 200m2 opremljene su 4 smeštajne jedinice, svaka sa zasebnim ulazom, komletno opremljene za 2 ili 4 osobe. Okružena je malim vrtom, ogradjena. Postoji privatni parking. Ispod parkinga se nalazi obezbedjen prostor za ostavljanje decijih kolica, vecih igracaka, bicikala, motora, pribora za pecanje. Opremljen je i prostor za ostavljanje stvari kao i toalet predvidjen za goste koji stignu pre 13.00 odnosno pre no sto domacica kuce spremi smestajnu jedinicu.Svaka smestajna jedinica ima mogucnost pomocnih lezajeva (osim u studiu br 4),po dogovoru krevetac za bebe, sopstvenu komplet opremljenu kuhinju i kupatilo koja sadrže tuš, fen za kosu i dozere za tecni sapun, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, mini biblioteku, terasu ili zaseban deo u dvoristu.Smestajne jedinice su organizovane za samostalan boravak gostiju.Ceo objekat je pokrivem wireless mrezom.Izgled mozete videti  na sajtu http://www.apartmanipavlovic.com U kuci su opremljena dva dvosobna apartmana:- na SPRATU - APARTMANA br.12 za 4 osobe koji se sastoji od 2 spavace sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i dugog hodnika sa terasom (75m2), na raspolaganju je i prostor u prizemlju ispred ulaza koji se nalazi na istoku i koji je pokriven tendom kao i jos jedan toalet u prizemlju.- u PRIZEMLJU - APARTMANa br. 2 (65m2) za 4 osobe koji se sastoji od 2 spavace sobe, dnevnog boravka, dve kuhinje ( kuhinja i cajna kuhinja sa kafomatom i elektricnom dzezvom i bokalom)i kupatila na raspolaganju je i prostor ispred ulaza na zapadu koji je pokriven tendom

Pored ova 2 apartmana kuca nudi i 2 studija tipa garsonjere oba sa zasebnim ulazima do kojih se dolazi iz zadnjeg, posebno ogradjenog dvorista i to:- na SPRATU - STUDIO br. 14 (24m2) za 2 odrasle osobe sa ulazom sa zapada U sastavu ovog studia su i dve terase. Jedna od njih je pokrivena a druga sa bestenskim garniturama i ligenstulima je predvidjena za suncanje okrenuta ka istoku i zapadu.- u PRIZEMLJU - STUDIO br.4 (21m2) za 2 osobe. U sastavu ovog studia je zadnje, ogradjeno,dvoriste na severu sa bastenskim garniturama i ligenstulima.

Cene zkupa nisu fiksne, vec zavise od dužine boravka gostiju, od doba godine kada i za kada se vrsi zakup, kao i od broja osoba. Postoji mogucnost organizovanja pansionske ishrane u obliznjem restoranu,U cenu n i j e uracunata boravisna taksa, po odluci SO Sokobanja.Rezervacija se smatra potvrdjenom uplatom za tri dana na racun 205-9001018927712-76

Kuca se NE IZDAJE TOKOM ZIMSKOG PERIODAZA HLADNE DANE OBEZBEDJENO NORVEŠKI RADIJATORI, KLIME.

Pronadjite nas

Predlažemo da pogledate

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti