Fitness programi

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Fitness program je namenjen svima koji zele da zadrže postojeću formu ili da se reše viška kilograma. Fitness kabinet koji se nalazi u okviru Specijalne bolnice „Sokobanja“ omogućiće poseticima da se bave fizičkom aktivnošću koristeći najmoderniju opremu, po individualnom planu treninga koji sačinjava tim stručnog medicinskog osoblja.

„Soko-life“ program nemenjen je osobama koje se bore sa viškom kilograma i pate od pratećih posledica gojaznosti kao što su: povišen krvni pritisak, dijabetes, visoke vrednosti masnoća u krvi, kardiovaskularnih problema i sl. Osim obolelima ovaj program omogućava svima da rade na sebi i dovedu organizam u ravnotežu i kombinuje se sa wellness i fitness programom da bi postignuti rezultati bili optimalni.

Slana soba (haloterapija) predstavlja zamenu za slane pećine u prirodi sa posebnom mikroklimom. Boravak u ovoj sobi je koristan zbog mnoštva mikročestica prirodne kamene soli čije udisanje blagotvorno deluje na zdravlje a posebno na bolesti disajnih organa kao što su: astma, učestale prehlade, alergije. Osim ovih tegoba haloterapija se primenjuje i za sprečavanje virusnih infekcije, podizanje imuniteta, kožne probleme, bolove u zglobovima kao i za  poboljšanje opšteg psiho-fizičkog stanja organizma. Jedan boravak u slanoj sobi zamenjuje 3 dana provedena na moru po lekovitom učinku na organizam a treba napomenuti da je to jedno izuzetno prijatno iskustvo u intimnoj atmosferi uz prijatnu rasvetu i opuštajuću muziku.

Slana soba

Predlažemo da pogledate

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza