Ishrana u Sokobanji

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Kada je ishrana u pitanju, u Sokobanji vas očekuje težak zadatak. Dilema je u tome koje mesto odabrati. Domaća hrana, restoran ili neki od mnogobrojnih objekata sa brzom hranom. Pečenje, roštilj, kuvana jela, lepinje sa kajmakom, pite od sukanih kora, razne čorbe, riblji specijaliteti ili pak sendviči, palačinke, giros koji nimalo ne zaostaju za kvalitetom hrane iz restorana.

Izbor nije lak… da li izabrati obrok u kafani, domaćoj kuhinji ili nekom restoranu? Jedno je sigurno - šta god odlučili, nećete pogrešiti. Dobar je savet potraziti ponudu koja se najviše poklapa sa vašim afinitetima prema hrani i piću.

Ukoliko se opredelite za privatan smeštaj u Sokobanji raspitajte se o ponudama obližnjih restorana, koji nude sve od: roštilja, pečenja, kuvanih jela, ribljih specijaliteta i raznih čorbi, lepinja sa domaćim kajmakom, sendviča, pita od sukanih kora do kolača i slatkiša. Dobićete specijalitete lokalne kuhinje iznad očekivanog standarda po cenama nižim od očekivanih.

Takodje uvek imate i mogućnost da bez obzira na smeštaj uplatite pun pansion ili polupansion u nekom od obližnjih restorana.

Meštani se posebno ponose domaćom jagnjetinom, koja ovde ima sasvim drugačiji ukus nego bilo gde drugde zbog pašnjaka koji obiluju lekovitim i aromatičnim biljkama.

U Sokobanji ćete naći široku lepezu gastronomskih specijaliteta, pa će Vam njihov odabir predstavljati slatke muke i izazov.

Predlažemo da pogledate

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza