Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartmani Janja

Apartmani Janja
  • TipSmeštaj
  • KontaktVitomir Krstić
  • AdresaVojvode Putnika 62
  • Telefon+381694057599
  • Mobilni069/40 57 599
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Carina Obezbeđen parkingWifi internetDostupno uz vaučer
APARTMAN I STUDIO JANJA
Kontakt: 069/40 57 599 Vitomir Krstić
e-mail: apartmanijanja@gmail.com
Adresa:Vojvode Putnika 62, Sokobanja

 

Apartmani ''Janja'' nalaze se u mirnom i sunčanom delu naselja Carina, 15 minuta hoda od centra, 3 minuta kolima, 10 minuta od Spa centra ''Soko terme''. Apartman je usk lopu porodične kuće na prvom spratu, sa posebnim ulazom i pogodan je za smeštaj 4 osobe, ima 2 spavaće sobe. Apartman obuhvata i kompletno opremljenu kuhinju, dnevni boravak,
trpezariju, kupatilo, prostranu terasu sa garniturom za sedenje i tendom. Apartman je 90 m2. Na raspolaganju vam je i besplatan parking, Wi-Fi, kablovska tv ( preko 30 kanala ), IPTV (preko 100 kanala ), dvorište za decu ispred i iza kuće, a iza kuće je i dečiji parkić. Apartman ima parno grejanje, pa je pogodan za izdavanje tokom cele godine. 

 

Studio ''Janja 1'' i "Janja 2" nalaze se u prizemlju kuće, sa posebnim ulazom i pogodni su za smeštaj po 3 osobe. Raspolažu sa po jednim bračnim krevetom i foteljom na razvlačenje (pomoćni lezaj). Studio obuhvata čajnu kuhinju, kupatilo, dnevni boravak. Površina oba studija je po 25 m2. Na raspolaganju Vam je besplatni parking, WI-FI, kablovska televizija ( preko 30 kanala ). Ispred studija se nalazi garnitura za sedenje. Oba studija imaju parno grejanje, pa su zato pogodni za izdavanje tokom cele godine. Prijatna atmosfera, mir, tišina i ljubaznost domaćina učiniće vaš boravak nezaboravnim. Dođite i uverite se u naš kvalitet. Dozivite Sokobanju na pravi način.


Apartmani Janja primaju vaucere koje daje Ministarstvo turizma.

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti