Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Smeštaj "DUOS"

Smeštaj "DUOS"
  • TipSmeštaj
  • KontaktGoran
  • AdresaDrenjar br.2
  • Telefon069/38-33-463
  • Mobilni069/38-33-463
  • Pratite nas
  • Podelite
Carina 1500m od centra gradaLuksuzno opremljenoObezbeđen parkingWifi internet

U Sokobanji u ulici Drenjar br.2 u mirnom delu grada, okruzen zelenilom i predivnim pogledom na panoramu Sokobanje nalazi se Smeštaj "Duos" koji svojim gostima na raspolaganju nudi dve vikendice - apartmana "Duos East" i "Duos West".

Apartmani su po principu odvojenih vikendica sa punom dozom privatnosti. Poseduju ograđeno dvorište sa zasebnim parkingom unutar dvorišta, bazen, bogat mobilijar za decu, Wi-Fi, digitalnu televiziju, velike terase sa pogledom na Sokobanjske planine i kotlinu. Oba objekta su u potpunosti opremljena za boravak Vas i Vaše porodice kako na kraći tako i na duzi vremenski period.

Vikendice nose ime po stranama sveta na kojima se nalaze, pa tako imamo zapadno i istočno krilo ("Duos West")- levo i ("Duos East") - desno. 

Velike prostrane terase Vam pružaju panoramski pogled na sve planine koje okružuju Sokobanju, a povetarac čini da letnje vrućine i ne osetite.

DOBRO NAM DOŠLI

Cena na upit

Kontakt telefon: 069/38-33-463 Goran

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti