Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Smeštaj "Rašić"

Smeštaj "Rašić"
  • TipSmeštaj
  • KontaktRašić Valentina
  • Adresa27. marta br. 27
  • Telefon+38118837671
  • Mobilni+381638812116
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Centar 0.1 centarObezbeđen parkingWifi internet

Ako tražite savršen smeštaj u Sokobanji, porodica Rašić ima sjajnu ponudu za vas! Nalazimo se u strogom centru Sokobanje (zona I), u ulici 27. marta br. 27, na pola puta od Autobuske stanice do zgrade Pošte (iza zgrade Pošte). Naša porodična kuća nudi tri sobe sa kupatilom (I kategorije), a ostale sobe su po dve na jedno kupatilo. Uz centralno grejanje, parking i dvorište sa velikim travnjakom, naši gosti mogu koristiti i kuhinju za samostalno spremanje obroka, TV salu sa kablovskom i veliku terasu.

Sobe su uredne, prostrane i svetle, tako da ćete se osećati prijatno tokom svog boravka. Naša lokacija je izuzetno povoljna, jer ste u neposrednoj blizini svih znamenitosti Sokobanje, poput banja, parkova, restorana i kafića.

Kuća porodice Rašić je porodično vođen smeštaj, tako da ćete biti u mogućnosti da uživate u gostoprimstvu i toplini domaće atmosfere. Za sve informacije i rezervacije, molimo vas da nas kontaktirate putem telefona, faksa ili mobilnog telefona. Radujemo se vašem dolasku i pružamo vam najbolji smeštaj u Sokobanji!

 

Kuća porodice Rašić - Valentina Rašić

ulica 27. marta br. 27 18230 Sokobanja

Mob: +381 63 88-12-116

Tel: +381 18 833-259

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti