Stari zavod "Sokograd"

Stari zavod "Sokograd"
  • TipZdravlje i medicina
  • MestoSokobanja
  • AdresaSvetog Save - gradska promenada
  • Telefon+38118830515
  • Pratite nas
  • Podelite

Stari zavod "Sokograd" deo je Specijalne bolnice "Sokobanja" i namenjen je lečenju pacijenata koji boluju od nespecifičnih bolesti pluća i koštano zglobnih oboljenja. Nalazi se u samom centru grada na mermernom šetalištu. Smeštaj za pacijente je komforan u vidu 6 apartmana, četiri 2-krevetne sobe i trideset 3-krevetnih soba sa kupatilom. U prizemlju je blok za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, bazen sa termalnom vodom, biserne kupke, blatna terapija kao i blok za respiratornu rehabilitaciju i inhalatorijum.

Bolnica "Sokograd" ima svoj tim lekara, fizioterapeuta i medicinskih sestara kao i dežurnu službu koja brine za zdravlje pacijenata 24 časa.
 


Danas "Sokograd" ima renovirani restoran sa 250 mesta kao i lepo uređenu letnju baštu sa muzikom. U neposrednij blizini objekta je Gradski park sa zelenilom, fontanama i dečijim parkićem. Takođe je tu i Amam Rimsko kupatilo sa termalnom vodom i inhalatorijumom koje je podigao i koristio Knjaz Miloš kao i čuveni Milošev konak, mnoštvo kafića i prodavnica.

Idealna lokacija ovog objekta omogućava pacijentima smeštaj u Sokobanji i prijatniji boravak u toku lečenja a zdravim posetiocima pruža mogućnost korišćenja Wellness i Spa programa i kozmetičkih usluga u Amamu.

Predlažemo da pogledate

Obavezno posetite prilikom boravka u banji

Poslovni vodič Sokobanje