Turistička organizacija Sokobanja

Turistička organizacija Sokobanja
  • TipHoteli i putovanja
  • MestoSokobanja
  • AdresaTrg oslobođenja 2
  • Telefon+38118833988
  • WebPosetite web sajt
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku
PIB100692367Matični br.17020889

Opština Sokobanja je osnivač javne službe, koja nosi naziv "Turistička organizacija Sokobanje". Ova služba ima status pravnog lica, upisana je u registar Privrednog suda i njeno poslovanje je u skladu sa propisima kojima se uređuju javne službe. Prostorije "Turističke organizacije Sokobanje" nalaze se na početku mermernog šetališta ( Trg oslobođenja 2).

Razlog osnivanja "Organizacije za turizam i kulturu Sokobanja" je razvoj turizma i turističkog proizvoda Sokobanje, očuvanje kulturnih dobara i razvoj kulture na teritoriji opštine Sokobanja.

"Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja" teži ka povećanju turističkog prometa, za stvaranje uslova kako bi se u potpunosti objedinila turistička ponuda, za stvaranje uslova za zajednički nastup na sajmovima i turističkim berzama, za poboljšanje i veću efikasnost propagandno-informativnih delatnosti,  za održavanje dobrih odnosa sa resornim ministarstvima na polju turizma, za održavanje dobrih odnosa  sa TOS-om i drugim organizacijama na polju turizma u zemlji i inostranstvu, u cilju regionalizacije turističke ponude  zadužena je za stvaranje interesnog povezivanja, zalaže se za poboljšanje daljeg razvoja domaćeg turizma i nalaženje načina za brže i bolje pozicioniranje Sokobanje kao vodeće turističke destinacije na turističkim berzama u zemlji i inostranstvu.

Rad Turističke organizacije Sokobanja podeljen je na dva organizaciona  dela, prvi deo je "Organizacioni deo za turizam" i drugi deo " Organizacioni deo za marketing i razvoj".

Turistička organizacija Sokobanje zapošljava 6 radnika na neodređeno vreme. U skladu sa potrebama turističke organizacije, tokom letnje sezone kada je obim posla povećan, zapošljavaju se na određeno vreme i van radnog odnosa dodatni radnici.

U nadležnost Turističke organizacije Sokobanja spadaju: Turističko informativni centar i internet kafe, Etno kutak "Grudonjske vodenice" i letnja pozornica "Vrelo".

Pronadjite nas

Obavezno posetite prilikom boravka u banji

Poslovni vodič Sokobanje