Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Smeštaj Paunović

Smeštaj Paunović
  • TipSmeštaj
  • KontaktIvana
  • AdresaVrmdža
  • Telefon065/288-47-28
  • Mobilni065/288-47-28
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Obezbeđen parkingWifi internetDostupno uz vaučer

   Ukoliko želite da provedete miran odmor daleko od gradske vrućine i galame preporučujemo Vam "Smeštaj Paunović" u okviru seoskog domaćinstva. "Smeštaj Paunović" se nalazi u selu Vrmdža, na 12 km od Sokobanje, u jednom od najlepših sela ovoga kraja, sa mnoštvom izvora pijaće vode, koja posetiocima ima puno toga da ponudi u pogledu mesta za obilazak i opuštanje. 

   Sam smeštaj poseduje tri trokrevetne sobe sa izlazom na terasu,  kupatila i kuhinju sa trpezarijom, poseduje veliko dvorište koje je takođe na raspolaganju gostima. Pored ugodnog ambijenta gostima se pruža mogućnost korišćenja vaučera Ministarstva turizma,  besplatan Wi-Fi internet, digitalna televizija, a obezbeđen je i parking u dvorištu kuće. Smeštaj poseduje i grejanje tako daje izdavanje dostupno tokom cele godine.

   "SMEŠTAJ PAUNOVIĆ" udaljen je 3 km od Vrmdžanskog jezera, a na svega 10 minuta hoda od jezera nalazi se "Filotin pogled" - restoran u prirodi. Na putu do jezera nalazi se još jedan restoran u prirodi "Deda Mijina vodenica" koji je 2,5km od smeštaja, zatim Crkva Svete Trojice i Etno muzej koji su od smeštaja je udaljeni 1 km. Posetiocima preporučujemo obilazak  "Latin grada" koji se nalazi u centru Vrmdže 500m od smeštaja. Za one hrabrije i avanturističkog duha preporučujemo obilazak drevne planine Rtanj od čijeg podnožja smo udaljeni 6 km. 

 

                                                                            DOBRO DOŠLI

 

KONTAKT TELEFON: 065/288-47-28 Ivana

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti