Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Lux Zermat

Lux Zermat
  • TipSmeštaj
  • KontaktVioleta
  • AdresaLjube Didića br.20
  • Telefon063/831-8116
  • Mobilni063/831-8116
  • WebPosetite web sajt
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Carina 3 miuta od centra gradaLuksuzno opremljenoObezbeđen parkingWifi internetDostupno uz vaučer

Studio Lux Zermat se nalazi u Sokobanji u najtraženijem i najposećenijem turističkom mestu u Srbiji u ulici Ljube Didića br. 20 u blizini parka Banjice i hotela Sunce.
Studio Lux Zermat je smeštajna jedinica u novoizgradjenoj zgradi na prvom spratu pod oznakom stan br. 8.
Sadrži sve potrebne elemente za prijatan i nesmetan boravak gostiju a od prostorija čine ga predsoblje, spavaća soba, dnevni boravak sa kuhinjom i terasom i kupatilo sa WC-om.
U spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj a u dnevnoj sobi ugaona garnitura na razvlačenje tako da studio može prihvatiti do 5 osoba.
Gostima je obezbeđen bežični internet WIFI i kablovska televizija.
Dnevni boravak je klimatizovan inverter klima uređajem pa je ambijent boravka prijatan kako u letnjim tako i u zimskim danima.
Spavaća soba opremljena je mermernom peći za prijatan odmor u zimskim danima.
Kuhinja u dnevnom boravku opremljena je toplom vodom, sudomašinom, kombinovanim frižiderom sa zamrzivačem, aspiratorom, električnim šporetom i svim ostalim potrebnim elementima i sredstvima za lako, brzo i praktično pripremanje obroka.
Izlaz na terasi, okrenut je jugozapadno u idealnoj poziciji čiji se vidik proteže duž cele Sokobanje a najlepši doživljaj je zalazak sunca koji je potpuno otvoren stvarajući široko vidno polje što doprinosi fantastičnoj atmosferi ne samo na terasi već i u samom dnevnom boravku jer se zraci sunca magično probijaju kroz prozore koji su takodje na južnoj strani pored terase.
Našim gostima obezbedili smo i sve potrebne elemente za nesmetano održavanje lične higijene.
U kupatlu sa nalazi veš mašina, tuš kabina, fen za kosu i sva ostala neophodna sredstva.
Studio je u okviru spoljnih elemenata opremljen interfonom a sa leve strane u odnosu na ulazna vrata zgrade nalazi se autoparking.
Odmah preko puta parkinga nalazi se veoma dobro poznat "Čikago" restoran koji će najljubaznije dočekati svakog gosta.

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti