Hotel "Sunce"

Hotel "Sunce"
  • TipHoteli i putovanja
  • MestoSokobanja
  • AdresaRadnička 2
  • Telefon+3818833232
  • Mobilni+381643122222
  • Pratite nas
  • Podelite

Ukoliko tragate za jedinstvenim hotelskim iskustvom koje objedinjuje komfor, prvoklasne hotelske sadržaje i atmosferu dobrodošlice na svakom koraku, Hotel Sunce je pravo mesto za vaš sunčani odmor.

Namenjen gostima istančanog ukusa koji prepoznaju vrhunski kvalitet usluge, hotel Sunce je dragulj ušuškan u najlepšem delu Sokobanje, na samoj obali reke Moravice, pored koje se nalazi šetalište kojim ćete obradovati telo jutarnjim i popodnevnim šetnjama. Kako je Sokobanja poznata po kvalitetu vazduha, svoj duh i telo ovde su nekada mnogi oporavljali, a najpoznatiji među njima, svakako su Branislav Nušić i Ivo Andrić.

Ovaj potpuno renovirani objekat poseduje 124 moderno opremljene smeštajne jedinice koje obuhvataju apartmane i porodične sobe koje odlikuje prirodna svetlost, udobnost i elegancija.

U hotelu Sunce sve je podređeno ugođaju i zadovoljstvu gosta. Savremeni wellness i spa centar, koji se prostire na 1.300 m2, poseduje: slanu sobu, tri vrste sauna (finska, bio, soft), parno kupatilo, kaldarijum, hidromasažnu kadu za 6 osoba, tropski tuš, potezno vedro, hladnu sobu, relax sobu sa tepidarijumima, tunel iznenađenja, sobe za masažu, teretanu. Ovo retko wellness & SPA iskustvo omogućiće vam vrhunsko i potpuno uživanje u predivnom ambijentu.

Hotel poseduje à la carte i pansionski restoran gde ćete sa zadovoljstvom uživati u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje kao
 i raznovrsnoj ponudi svetskih i domaćih vina.

Lobby bar, galerija i biblioteka idealna su mesta za okupljanje sa dragim prijateljima uz omiljene napitke, čašicu razgovora, ili pak knjigu i idiličnu toplinu kamina u zimskim mesecima.

U ponudi hotela Sunce nalaze se i tri banket sale, dizajnirane u modernom maniru, pogodne za organizaciju različitih vrsta sastanaka, seminara i konferencija.
 
Ono što u hotelu Sunce ostavlja najtopliji utisak jeste profesionalno i ljubazno osoblje koje vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju da bi vaš boravak učinili osunčanim i nezaboravnim.

 

Pronadjite nas

Obavezno posetite prilikom boravka u banji

Poslovni vodič Sokobanje