Dodeljena priznanja najboljima za maj 2018.

01.07.2018. 11:07 | OTKS | turizam, otks, tosokobanja

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara
Priznanje

U cilju povećanja konkurentnosti i poboljšanja svih aspekata turističke ponude u Sokobanji, Turistička organizacija Sokobanja je tradicionalno sprovela akciju „Biramo najbolje“, koja se organizuje svake godine od maja do okrobra, birajući svakog meseca najbolje iz sedam kategorija. Ovom prilikom dodeljena su zaslužena priznanja za mesec maj, onima koji su svojim angažovanjem doprineli poboljšanju turističke ponude u Sokobanji. Svi nagrađeni u ovih sedam kategorija za navedene mesece, imaju parvo učešća na konkursu za priznanje „Najbolji“, koje se dodeljuje za tekuću godinu.

Nakon završetka ovog takmičenja, Turistička organizacija Sokobanje, organizuje posebno turističko putovanje za one koji su osvojili prva mesta. Kao nagradno putovanje za ovogodišnje pobednike, prema rečima Ljubinka Milenkovića, planiran je obilazak dela centralne Srbije, Vojvodine i etno sela „Stanišići“ u Republici Srpskoj.

Kategorije po kojima su dodeljena priznanja za maj mesec su: za najboljeg stanodavca, za najbolji ugostiteljski objekat, za najbolju turističku agenciju, za najboljeg turističkog ili ugostiteljskog radnika, za najboljeg gosta, za najlepše dvorište i za udruženje ili pojedinca koji doprinosi razvoju turizma.

Priznanja za mesec maj podelila je Turistička organizacija Sokobanje 20.06.2018. godine, a dobitnici po kategorijama su:

 • Za NAJBOLJEG STANODAVCA proglašena je vila “Kolibri“.
 • Kao NAJBOLJI UGOSTITELJSKI OBJEKAT izabran je restoran „Vidikovac“.
 • Za NAJBOLJU TURISTIČKU AGENCIJU izabrana je T.A. „DM“.
 • Za NAJBOLJEG TURISTIČKOG ILI UGOSTITELJSKOG RADNIKA priznanje je dobio Aleksandar Momirović (S.B. Banjica).
 • Za kategoriju NAJBOLJI GOST, priznanje je dobila Malmut Lisa Mati koja je u Sokobanji, oduševljena svime što je videla i doživela, provela mesec dana.
 • Za NAJLEPŠE DVORIŠTE proglašeno je dvorište Ljubiše Maksimovića iz naselja Carina.
 • Za kategoriju UDRUŽENJE ILI POJEDINAC KOJI DAJE DOPRINOS RAZVOJU TURIZMA priznanje je zasluženo dobila Tamara Grujić, koja je, osim što je emisijom „S’ Tamarom u akciji“ pomogla i obnovila domove dveju ugroženih porodica iz Sokobanje, znatno doprinela promociji turističke ponude Sokobanje, po rečima Ljubinka Milenkovića, direktora TOS-a.
PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predlažemo da pogledate

 • 13.07.2018. OTKS

  Veliko interesovanje za odmor u Sokobanji

    Ove godine vaučeri predviđeni za odmarališta u našoj zemlji, podeljeni su čak dva i po meseca pre roka. Zabeležen je rekordan odziv građana kojima su najomiljenija i najtraženija odredišta bili na prvom mestu…

 • Medjušuma
  13.07.2018. OTKS

  XI Foto izazov – Sokobanja 2018.

  Turistička organizacija Sokobanja je organizovala nagradni foto konkurs sa temom „ Ruralni turizam – Sokobanja 2018 “. Poslednji termin za slanje prijava je 6. avgust, gde svi prijavljeni mogu dostaviti najviše 5…

 • Sokobanja
  30.04.2023. Salex

  Sokobanja – biser istoka Srbije

  Sokobanja je jedno od najlepših banjskih mesta u Srbiji i nalazi se u podnožju planine Ozren, okružena bujnom prirodom i kristalnim vazduhom. Dobila je ime “Zeleno srce Srbije” jer se u njoj pružaju mogućnosti za uživanje…

 • Sokobanja - kraljica srpskih banja
  04.04.2023. Saša

  Sokobanja - nova kraljica banja u Srbiji

  Sokobanja je postala nova kraljica banja u Srbiji, preuzimajući primat po broju noćenja od Vrnjačke Banje. U 2022. godini zabeležila je veći broj noćenja ne samo od Vrnjačke Banje, nego i najveći broj u odnosu na sva turistička mesta u…