Dodeljena priznanja najboljima za maj 2018.

01.07.2018. 11:07 | OTKS | turizam, otks, tosokobanja

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara
Priznanje

U cilju pove─çanja konkurentnosti i poboljšanja svih aspekata turisti─Źke ponude u Sokobanji, Turisti─Źka organizacija Sokobanja je tradicionalno sprovela akciju „Biramo najbolje“, koja se organizuje svake godine od maja do okrobra, biraju─çi svakog meseca najbolje iz sedam kategorija. Ovom prilikom dodeljena su zaslu┼żena priznanja za mesec maj, onima koji su svojim anga┼żovanjem doprineli poboljšanju turisti─Źke ponude u Sokobanji. Svi nagra─Ĺeni u ovih sedam kategorija za navedene mesece, imaju parvo u─Źeš─ça na konkursu za priznanje „Najbolji“, koje se dodeljuje za teku─çu godinu.

Nakon završetka ovog takmi─Źenja, Turisti─Źka organizacija Sokobanje, organizuje posebno turisti─Źko putovanje za one koji su osvojili prva mesta. Kao nagradno putovanje za ovogodišnje pobednike, prema re─Źima Ljubinka Milenkovi─ça, planiran je obilazak dela centralne Srbije, Vojvodine i etno sela „Staniši─çi“ u Republici Srpskoj.

Kategorije po kojima su dodeljena priznanja za maj mesec su: za najboljeg stanodavca, za najbolji ugostiteljski objekat, za najbolju turisti─Źku agenciju, za najboljeg turisti─Źkog ili ugostiteljskog radnika, za najboljeg gosta, za najlepše dvorište i za udru┼żenje ili pojedinca koji doprinosi razvoju turizma.

Priznanja za mesec maj podelila je Turisti─Źka organizacija Sokobanje 20.06.2018. godine, a dobitnici po kategorijama su:

 • Za NAJBOLJEG STANODAVCA proglašena je vila “Kolibri“.
 • Kao NAJBOLJI UGOSTITELJSKI OBJEKAT izabran je restoran „Vidikovac“.
 • Za NAJBOLJU TURISTI─îKU AGENCIJU izabrana je T.A. „DM“.
 • Za NAJBOLJEG TURISTI─îKOG ILI UGOSTITELJSKOG RADNIKA priznanje je dobio Aleksandar Momirovi─ç (S.B. Banjica).
 • Za kategoriju NAJBOLJI GOST, priznanje je dobila Malmut Lisa Mati koja je u Sokobanji, oduševljena svime što je videla i do┼żivela, provela mesec dana.
 • Za NAJLEPŠE DVORIŠTE proglašeno je dvorište Ljubiše Maksimovi─ça iz naselja Carina.
 • Za kategoriju UDRU┼ŻENJE ILI POJEDINAC KOJI DAJE DOPRINOS RAZVOJU TURIZMA priznanje je zaslu┼żeno dobila Tamara Gruji─ç, koja je, osim što je emisijom „S’ Tamarom u akciji“ pomogla i obnovila domove dveju ugro┼żenih porodica iz Sokobanje, znatno doprinela promociji turisti─Źke ponude Sokobanje, po re─Źima Ljubinka Milenkovi─ça, direktora TOS-a.
PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predla┼żemo da pogledate

 • 13.07.2018. OTKS

  Veliko interesovanje za odmor u Sokobanji

    Ove godine vau─Źeri predvi─Ĺeni za odmarališta u našoj zemlji, podeljeni su ─Źak dva i po meseca pre roka. Zabele┼żen je rekordan odziv gra─Ĺana kojima su najomiljenija i najtra┼żenija odredišta bili na prvom mestu…

 • Medju┼íuma
  13.07.2018. OTKS

  XI Foto izazov ÔÇô Sokobanja 2018.

  Turisti─Źka organizacija Sokobanja je organizovala nagradni foto konkurs sa temom „ Ruralni turizam – Sokobanja 2018 “. Poslednji termin za slanje prijava je 6. avgust, gde svi prijavljeni mogu dostaviti najviše 5…

 • 18.01.2020. S

  Oboreni svi rekordi u 2019. godini

  U 2019. godini Sokobanju je posetilo 115.000 turista i zabele┼żeno je 560 000 no─çenja. Prošla godina je bila rekordna po pose─çenosti u poslednjih 15 godina od kada se bele┼żi rast turisti─Źke pose─çenosti ove banje. Ljubinko Milenkovi─ç,…

 • nova godina u Sokobanji
  24.12.2019. OTKS

  Do─Źek Nove 2020. u Sokobanji

  Kao i ranijih godina u Sokobanji se tokom novogodišnjih praznika o─Źekuje veliki broj doma─çih i stranih turista. Gosti iz susedne Bugarske aran┼żman za do─Źek Nove godine u Sokobanji uplatili su još po─Źetkom 2019. godine. Direktor…