Dodeljena priznanja najboljima za maj 2018.

01.07.2018. 11:07 | OTKS | turizam, otks, tosokobanja

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara
Priznanje

U cilju pove─çanja konkurentnosti i poboljšanja svih aspekata turisti─Źke ponude u Sokobanji, Turisti─Źka organizacija Sokobanja je tradicionalno sprovela akciju „Biramo najbolje“, koja se organizuje svake godine od maja do okrobra, biraju─çi svakog meseca najbolje iz sedam kategorija. Ovom prilikom dodeljena su zaslu┼żena priznanja za mesec maj, onima koji su svojim anga┼żovanjem doprineli poboljšanju turisti─Źke ponude u Sokobanji. Svi nagra─Ĺeni u ovih sedam kategorija za navedene mesece, imaju parvo u─Źeš─ça na konkursu za priznanje „Najbolji“, koje se dodeljuje za teku─çu godinu.

Nakon završetka ovog takmi─Źenja, Turisti─Źka organizacija Sokobanje, organizuje posebno turisti─Źko putovanje za one koji su osvojili prva mesta. Kao nagradno putovanje za ovogodišnje pobednike, prema re─Źima Ljubinka Milenkovi─ça, planiran je obilazak dela centralne Srbije, Vojvodine i etno sela „Staniši─çi“ u Republici Srpskoj.

Kategorije po kojima su dodeljena priznanja za maj mesec su: za najboljeg stanodavca, za najbolji ugostiteljski objekat, za najbolju turisti─Źku agenciju, za najboljeg turisti─Źkog ili ugostiteljskog radnika, za najboljeg gosta, za najlepše dvorište i za udru┼żenje ili pojedinca koji doprinosi razvoju turizma.

Priznanja za mesec maj podelila je Turisti─Źka organizacija Sokobanje 20.06.2018. godine, a dobitnici po kategorijama su:

 • Za NAJBOLJEG STANODAVCA proglašena je vila “Kolibri“.
 • Kao NAJBOLJI UGOSTITELJSKI OBJEKAT izabran je restoran „Vidikovac“.
 • Za NAJBOLJU TURISTI─îKU AGENCIJU izabrana je T.A. „DM“.
 • Za NAJBOLJEG TURISTI─îKOG ILI UGOSTITELJSKOG RADNIKA priznanje je dobio Aleksandar Momirovi─ç (S.B. Banjica).
 • Za kategoriju NAJBOLJI GOST, priznanje je dobila Malmut Lisa Mati koja je u Sokobanji, oduševljena svime što je videla i do┼żivela, provela mesec dana.
 • Za NAJLEPŠE DVORIŠTE proglašeno je dvorište Ljubiše Maksimovi─ça iz naselja Carina.
 • Za kategoriju UDRU┼ŻENJE ILI POJEDINAC KOJI DAJE DOPRINOS RAZVOJU TURIZMA priznanje je zaslu┼żeno dobila Tamara Gruji─ç, koja je, osim što je emisijom „S’ Tamarom u akciji“ pomogla i obnovila domove dveju ugro┼żenih porodica iz Sokobanje, znatno doprinela promociji turisti─Źke ponude Sokobanje, po re─Źima Ljubinka Milenkovi─ça, direktora TOS-a.
PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predla┼żemo da pogledate

 • 13.07.2018. OTKS

  Veliko interesovanje za odmor u Sokobanji

    Ove godine vau─Źeri predvi─Ĺeni za odmarališta u našoj zemlji, podeljeni su ─Źak dva i po meseca pre roka. Zabele┼żen je rekordan odziv gra─Ĺana kojima su najomiljenija i najtra┼żenija odredišta bili na prvom mestu…

 • Medju┼íuma
  13.07.2018. OTKS

  XI Foto izazov ÔÇô Sokobanja 2018.

  Turisti─Źka organizacija Sokobanja je organizovala nagradni foto konkurs sa temom „ Ruralni turizam – Sokobanja 2018 “. Poslednji termin za slanje prijava je 6. avgust, gde svi prijavljeni mogu dostaviti najviše 5…

 • Sokobanja
  30.04.2023. Salex

  Sokobanja ÔÇô biser istoka Srbije

  Sokobanja je jedno od najlepših banjskih mesta u Srbiji i nalazi se u podno┼żju planine Ozren, okru┼żena bujnom prirodom i kristalnim vazduhom. Dobila je ime “Zeleno srce Srbije” jer se u njoj pru┼żaju mogu─çnosti za u┼żivanje…

 • Sokobanja - kraljica srpskih banja
  04.04.2023. Saša

  Sokobanja - nova kraljica banja u Srbiji

  Sokobanja je postala nova kraljica banja u Srbiji, preuzimaju─çi primat po broju no─çenja od Vrnja─Źke Banje. U 2022. godini zabele┼żila je ve─çi broj no─çenja ne samo od Vrnja─Źke Banje, nego i najve─çi broj u odnosu na sva turisti─Źka mesta u…