Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Smeštaj Bisa

Smeštaj Bisa
  • TipSmeštaj
  • KontaktBisa
  • AdresaVuka Karadzica br. 4
  • Mobilni+381603837708
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Centar Obezbeđen parkingWifi internetDostupno uz vaučer

Smeštaj Bisa se nalazi u strogom centru Sokobanje(u ekstra zoni) u Ulici Vuka Karadžića br.4 na 200m od gradskog šetališta, 5 minuta do autobuske stanice, 10 minuta do akva parka pešaka.

Smeštaj Bisa poseduje jedan apartman površine 65m2,  pogododan je za 5 odraslih osoba sa zasebnom spavacom sobom, zasebnim dnevnim boravkom, kuhinjom sa svim neophodnim elementima, trpezarijom sa klima uredjajem, kupatilom sa tuš kabinom koje takodje poseduje i veš mašinu. Apartman poseduje dve terase jedna u sklopu spavaće sobe druga u sklopu kuhinje sa trpezarijom.

Takodje, smeštaj Bisa svojim gostima pruža mogućnost korišćenja besplatnog wifi interneta, digitalnu televiziju "Supernova" koja broji preko 250 kanala , mogućnost parkiranja u dvorištu (garaža porodične kuće ) i centralno grejanje.

Smeštaj Bisa je dostupan za izdavanje preko cele godine i pruža mogućnost izdavanja na vaučere Republike Srbije.

Cena na upit.


Kontakt telefon: +381603837708 Bisa

Dobrodošli

 

 

 

Mapa

 

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti