Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Kuća za odmor porodice Cvetković

Kuća za odmor porodice Cvetković
  • TipSmeštaj
  • KontaktCvetković Dragan
  • AdresaZastavnika Lazarevica 1A
  • Telefon+381638298029
  • Mobilni+381628792958
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Obezbeđen parkingWifi internetPolupansionDostupno uz vaučer

Kuća za odmor porodice Cvetković Smeštena je u blizini centra Sokobanje, u ulici Zastavnika Lazarevića br.1a, iznad gradskog parka "Banjica", na svega 3 minuta od gradskog šetališta. Kuća raspolaže jednokrevetnim, dvokrevetnim,trokrevetnim sobama, studijima i apatrmanima.

Pored smeštaja "Kuća za odmor porodice Cvetković" Vam nudi pansionski i polupansionski smeštaj, salu za ručavanje sa kuhinjom za goste kuće, organizovan prevoz na najlepše destinacije okoline Sokobanje (Planina Ozren, Etno konak Balašević, Sesalaćka pećina, Vrmdžansko jezero i mnoge druge).

"Kuća za odmor porodice Cvetković" pruža svojim gostima i plaćanje na rate, plaćanje čekovima gradjana, kao i prevoz do Sokobanje za grupe. Takoðe je dostupno uz vaučere za letovanje.

Gostima kuće Cvetković na usluzi su, pored smeštaja, i besplatan bežični internet, kablovska televizija,kao i obezbeðen parking. Takodje gostima kuće na raspolaganju je i letnja bašta u kojoj obiluje rajska hladovina.

Kontakt telefoni:

0638298029 (Dragan)

0628792958 (Goran)

Cena na upit

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti