Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartmani "Jovanović Sokobanja" 1 i 2

Apartmani "Jovanović Sokobanja" 1 i 2
  • TipSmeštaj
  • KontaktJovanović
  • AdresaLjube Didića 18/2
  • Mobilni+381654623794
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Banjica 0.5Obezbeđen parkingWifi internetDostupno uz vaučerPogodno za invalide

Dobrodošli u Apartmane "Jovanović Sokobanja 1 i 2", vašu oazu udobnosti i opuštanja u prelepom Sokobanjskom kraju.

Naši prostrani apartmani pružaju vam idealan prostor za opuštanje i uživanje, sa udobnim prostorom od 38m2 koji je savršen za smeštaj do četiri osobe. U spavaćoj sobi ćete pronaći udoban francuski ležaj koji će vam obezbediti mirne i udobne noći. Klima uređaj dodatno osigurava prijatnu temperaturu tokom vašeg boravka.

Spremite se za osveženje u našem moderno dizajniranom kupatilu, gde vas čeka osvežavajući tuš koji će vam pružiti trenutke relaksacije nakon istraživanja Sokobanjskih čarolija.

U dnevnom boravku ćete pronaći sve što vam je potrebno za pripremu obroka i uživanje u trenucima odmora. Naša potpuno opremljena kuhinja sadrži sve od posuđa do aparata kao što su frižider, toster i kuvalo. Uz to, TV sa MTS kablovskom i brza WiFi veza obezbeđuju vam zabavu i povezanost.

Izlaz na terasu omogućava vam da udahnete sveži planinski vazduh dok ispijate svoju omiljenu šolju kafe ili čaja. Za naše najmlađe goste, obezbedili smo krevetac kako bi se i najmanji članovi porodice osećali kao kod kuće.

Vaš automobil će biti bezbedan na našem obezbeđenom parking mestu, omogućavajući vam bezbrižan boravak.

Cena iznajmljivanja prilagoditi će se vašim potrebama i budžetu, pružajući vam mogućnost da doživite sve čari Sokobanje po pristupačnoj ceni.

Rezervišite svoj boravak danas i dozvolite nam da vam pružimo nezaboravan doživljaj u srcu Sokobanje.

Virtuelna tura


Mapa

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti