Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartman "Iva"

Apartman "Iva"
  • TipSmeštaj
  • KontaktIvanka
  • Telefon381621135290
  • Mobilni0631173953
  • Pratite nas
  • Podelite
Obezbeđen parkingWifi internet

Apartman se nalazi u najmirnijem i suncem obasjanom delu Sokobanje, u naselju Carina. 

Od gradskog šetališta udaljen je 500 m, aod novootvorenog WELLNESS centra "Sokoterme" svega 300 m.

Apartman "Iva" (80 m2) poseduje dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo kao i dve odvojene spavaće sobe.

Opremljen je novim nameštajem sa ukupnim brojem ležaja 6 + 2 pomoćna ležaja, pogodan za porodice sa malom decom ili dve porodice.

Pored smeštaja apartman "Iva" svojim gostima nudi kablovsku televiziju, bežični internet (WI-FI), obezbedjen parking za goste apartmana. Apartman "Iva" poseduje i centralno grejanje što gostima omogućava rezervaciju tokom cele godine.

Nalazi se u prizemlju porodične kuće, poseduje sopstveni ulaz. Takodje gostima je na raspolaganju korišćenje terase apartmana u lepo uredjenom dvorištu koje će im pružiti rajsku hladovinu tokom celog dana.

"Priuštite sebi nezaboravan odmor gde ćete doživeti osećaj mira i lepote" - Apartman "Iva"

 

Kontakt telefoni:

062 11 35 290 (Ivanka)

063 11 73 953 (Srdjan)

018 834 755 (kuća)

 

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti