19. Avgust u avgustu 3x3 Sokobanja 2018.

06.08.2018. 09:33 | AuA | turnir, avgust, avgustu, basket, košarka

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara
Avgust u avgustu

 

U petak 03. avgusta od 17h počeo je tradicionalni 19. po redu, Avgust u avgustu, turnir u basketu, na terenima kod gimnazije. Turnir je organizovan pod pokroviteljstvom opštine Sokobanja i Košarkaškog saveza Srbije.

 

Sve zainteresovane ekipe mogle su se prijaviti i uplatiti kotizaciju do četvrtka u ponoć. Kotizaciju u iznosu od 3.000 dinara plaćali su seniori dok je mlađima od 16 godina obezbeđeno besplatno učešće u muškoj i ženskoj kategoriji.

Turnir je trajao dva dana a žreb je objavljen u drugoj polovini prvog dana. Prva – grupna faza odigrala se u petak 03. avgusta dok se nokaut faza odigrala u subotu 04. avgusta, kao završni deo 3x3 turnira gde su pune tribine navijača još jednom dokazale da je Sokobanja zaista grad basketa! U osam najboljih ekipa plasirale su se i dve ekipe sa područja Sokobanjske opštine koje su u četvrtfinalu igrale jedna protiv druge.

Za dobru atmosferu bili su zaduženi DJ Milan Babić i spiker Stevan Manić koji su ispunili sva očekivanja učesnika i posmatrača.

Sponzori su obezbedili vredne nagrade za osvojena prva tri mesta na turniru, dodatne robne nagrade, vaučere i još mnogo vrednih nagrada za mlađe kategorije. Za osvojena prva tri mesta na turniru u kategoriji seniora obezbeđene su nagrade za:

 1. mesto – koje je osvojila ekipa Caffe Krug -  novčana nagrada u iznosu od 80.000 dinara, vikend u apartmanima "Delfin" u Sokobanji za 4 osobe, u pansionu "Palmica" večera za 4 osobe uz majice sa logoom turnira, pehar i medalje.
 2. mesto – koje je osvojila ekipa  No name 3x3 - novčana nagrada u iznosu od 20.000 dinara, večera u restoranu "Župan", 4 karte za "Nataly Spa" kao i  majice sa logoom turnira, oprema KSS, pehar i medalje.
 3. mesto – koje je osvojila ekipa Pronto 018 - novčana nagrada u iznosu od 10 000 dinara, večera u nacionalnoj kući "Kokan i Sin", 4 karte za "Akva park", majice sa logom turnira, oprema KSS i pehar i medalje

Najboljem igraču turnira "Irish Pub Dublin" poklonio je vaučer u iznosu od 1.500 dinara a SRC "Podina" dve ulaznice za Akva park.

 

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predlažemo da pogledate

 • Avgust u avgustu
  06.08.2018. AuA

  Caffe Krug nizom pobeda postao novi šampion 3x3 turnira

  Na turniru, Avgust u avgustu 3x3 - Sokobanja, prvenstva Srbije, ekipa Caffe Krug je do finala pretpela samo jedan poraz i to od iste ekipe koju je u finalu i pobedila – ekipe No name. Za Caffe Krug su igrali: Marko Pejanović, Darko…

 • 15.08.2007.

  Tradicionalni basket turnir “AuA”

  Turnir "Avgust u avgustu" nastao je u Sokobanji pre 8 godina kao odgovor turniru jedne stranke koja je tada bila na vlasti. Kako su godine prolazile, sport je prešao u prvi plan. Pored košarke igraće se mali fudbal,…

 • basket
  07.06.2019. OKK Sokobanja

  Minibasket - XVIII minibasket festival

    U Sokobanji je 26. maja 2019. godine održan mini basket festival. Kao i do sada, organizator ovog festivala bio je OKK Sokobanja i regionalni košarkaški savez istošne Srbije. Turnir je trajao od 10: 30 do 15:00h.…

 • Novi Sad - pomoc za Miniće iz Vrmdže
  30.10.2022. NS

  Humanitarni turnir u basketu "3x3" na novosadskom Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja

  Danas je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu održana humanitarna košarkaška manifestacija „3x3“. Cilj turnira je prikupljanje sredstava za porodicu Minić u Vrmdži, selu kod Sokobanje. Različiti…