Trodnevni moto skup u Sokobanji

20.07.2018. 12:30 | Falcons | motori, skup, moto, pivo, falcons

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentaraMoto klub „Falkons”, organizuje XI okupljanje motociklista, od 20. do 22. jula, na platou kod stare škole. Pokrovitelj ove manifestacije je opština Sokobanja uz pomoć Turističke organizacije i Policijske stanice Sokobanja.

Darko Disić, član Moto kluba „Falkons” istakao je da su zadovoljni odzivom bajkera, budući da se istovremeno održava i moto skup u Despotovcu. Na ovom moto skupu može se očekivati veliki broj ljubitelja motora i motociklista jer se u subotu 21. jula poklapa i sa Festivalom piva u blizini i Grin hart festom ovog vikenda.

Okupljanje motociklista će trajati od petka do nedelje, a u subotu 21. jula će se organizovati i bajkerske igre, u okviru kojih će se učesnici takmičiti u nadvačenju konopca, bacanju guma i obaranju ruku. Nakon završetka ovih igara, oko 16 časova biće održan i defile.

 

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Video

Predlažemo da pogledate

 • Dani vespe u Sokobanji
  10.06.2018. VSS

  Dani Vespe u Sokobanji

  Prošlog vikenda oko 200 vozača vespi je posetilo Sokobanju i okolna izletišta u okviru druge po redu manifestacije pod nazivom " Dani vespe ". Marko Dimitrijević, predsednik Vespa saveza Srbije, kaže da Vespa ne…

 • Hard enduro trka
  10.09.2018. Trka

  Hard endure race u Sokobanji 20. i 21. oktobra

    Ovogodišnji Hard enduro race Sokobanja 2018 će se održati u subotu i nedelju 20. i 21. oktobra. Prijave za ovu trku su počele od 01. septembra a svaki takmičar mora posedovati GPS uređaj, Osiguranje takmičara u moto sportu i…