Dani Vespe u Sokobanji

10.06.2018. 09:33 | VSS | vespa, manisfestacija, motori, skup

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara

dani vespe

Prošlog vikenda oko 200 vozača vespi je posetilo Sokobanju i okolna izletišta u okviru druge po redu manifestacije pod nazivom "Dani vespe".

Marko Dimitrijević, predsednik Vespa saveza Srbije, kaže da Vespa ne poznaje granice, već da ona spaja različita područja i ljude i da uprkos razlikama i razdaljinama budu svi kao jedna porodica. On dodaje da je u Vespu zaljubljen još od detinjstva.

Cilj ovog skupa je da promoviše Vespa motor kao brend i da svim učesnicima skupa pokaže prirodne lepote naše Srbije. Prethodne godine Vespa skup je bio organizovan na Zlatiboru.

Ova manifestacija polako poprima internacionalni karakter s obzirom da je jedan učesnik bio stranac a to je bio Kumburas Janis iz Grčke. On je tamošnji član Vespa kluba "Kozani" i njemu se posebno dopala ova manifestacija kao i sama Sokobanja, kraljica banjskog turizma.

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Video

Predlažemo da pogledate

 • 20.07.2018. Falcons

  Trodnevni moto skup u Sokobanji

  Moto klub „Falkons”, organizuje XI okupljanje motociklista, od 20. do 22. jula, na platou kod stare škole. Pokrovitelj ove manifestacije je opština Sokobanja uz pomoć Turističke organizacije i Policijske stanice…

 • Hard enduro trka
  10.09.2018. Trka

  Hard endure race u Sokobanji 20. i 21. oktobra

    Ovogodišnji Hard enduro race Sokobanja 2018 će se održati u subotu i nedelju 20. i 21. oktobra. Prijave za ovu trku su počele od 01. septembra a svaki takmičar mora posedovati GPS uređaj, Osiguranje takmičara u moto sportu i…