Najava Festivala "Mount of Artan 2024" – Doživite magiju na Rtnju!

23.05.2024. 21:39 | Salex | festival, rtanj, MOUNT OF ARTAN

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara
mount of artan

Dragi ljubitelji muzike i prirode, sa velikim uzbuđenjem najavljujemo jedan od najposebnijih muzičkih događaja godine - "Mount of Artan XXII: Ascendoom" koji će se održati 5. i 6. jula 2024. godine na svetoj planini Rtanj!

Ovaj jedinstveni festival, organizovan od strane Udruženja građana "Nova Alternativa", okuplja vrhunske izvođače iz celog sveta, pružajući savršenu kombinaciju muzike i prirodne lepote. Provedite dva nezaboravna dana u predivnom okruženju, uživajući u vrhunskim muzičkim nastupima i čarima Rtnja.

Izvođači

Line-up za ovogodišnji festival obećava nezaboravne nastupe nekih od najuzbudljivijih bendova iz različitih krajeva sveta:

Besplatno kampovanje i planinarenje

Pored muzičkog programa, festival nudi i besplatno kampovanje za sve posetioce. Iskoristite priliku da se povežete sa prirodom, pod zvezdama, na magičnoj planini Rtanj.

Subotnje jutro je rezervisano za planinarenje! Pridružite nam se u subotu, 6. jula, u 10 sati, na uzbudljivom pohodu na Rtanj, poznatu po svojoj mističnosti i predivnim pejzažima.

Kako doći do festivala?

Sve informacije o tome kako stići na festival možete pronaći na linku.

Karte

Požurite i nabavite svoje karte na vreme! Earlybird karte su dostupne do 31. maja po ceni od 2.500,00 RSD. Kupite karte na tickets.rs i obezbedite svoje mesto na ovom nezaboravnom događaju.

Podrška i donacije

Ako želite da podržite festival i pomognete da nastavimo sa organizovanjem ovog događaja, možete donirati putem PayPal-a na mountofartan@gmail.com ili uplatom na račun 200-2429930101931-89, Poštanska Štedionica, sa svrhom uplate: Donacija za Mount of Artan fest.

Rečima Ive Andrića

Da završimo rečima velikog Ive Andrića: "Ne znam šta me to uvek vraća u Sokobanju, da li je to cvrkut ptica, Moravica... Da li su to ljudi, od svega pomalo." Ova izjava sjajno opisuje magiju prirode i mesta poput Rtnja.

Pripremite se za nezaboravan doživljaj, muziku, avanturu i mir koji samo Rtanj može da pruži. Vidimo se na "Mount of Artan 2024"!

Spremni za avanturu? Otkrijte magiju Rtnja i uživajte u najboljoj muzici!

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Video

Predlažemo da pogledate

 • 23.05.2024. Salex

  Najava Pyramid Festivala 2024 u podnožju Rtnja

  Pripremite se za nezaboravno iskustvo na Pyramid Festivalu 2024, jedinstvenom događaju koji će se održati od 6. do 11. avgusta podno čarobne planine Rtanj u Srbiji. Ovaj festival, poznat po svojoj transformativnoj atmosferi, privlači…

 • pyramid festival
  17.03.2024. Salex

  Najava za Pyramid festival 2024. godine

  Festival održavanje: 5. - 11. avgust 2024. godine Lokacija: selo Ilino, planina Rtanj Sajt festivala: https://pyramidfestival.com/ O festivalu Dobrodošli u mistično srce istočne Evrope, gde se drevne legende isprepliću sa neobičnim.…

 • MOA FEST – Edition 16 – Upon Her Highness
  12.06.2018. MOA

  ‎Mount of Artan Fest XVI

  16-ti po redu, MOUNT of ARTAN festival , biće održan u podnožju planine Rtanj u periodu od 6-8. jula 2018. godine. Nastupaće: WYATT E. (liege) DESERT RUNNERS (thessaloniki) HAZARDER (barcelona) VVVLV (cluj/timisoara) HERETIC RITES (ratkovo)…

 • 11.03.2024. Salex

  Rtanj: Prelepa Planina sa Mističnim Pogledom

  Rtanj, "simetričan i veličanstveno izolovan" kako ga je opisao slavni geograf Jovan Cvijić, uz Suvu planinu predstavlja poslednje izdanke Karpatsko-balkanskih planina u Srbiji. Oštra krečnjačka masa Rtnja deli dve različite…