Najava Pyramid Festivala 2024 u podnožju Rtnja

23.05.2024. 21:52 | Salex | festival, rtanj, pyramid

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara

Pripremite se za nezaboravno iskustvo na Pyramid Festivalu 2024, jedinstvenom događaju koji će se održati od 6. do 11. avgusta podno čarobne planine Rtanj u Srbiji. Ovaj festival, poznat po svojoj transformativnoj atmosferi, privlači ljubitelje muzike, prirode i duhovnosti iz svih krajeva sveta.

Program i Ulaznice

Festival počinje sa Healing Days od 6. do 8. avgusta, pružajući priliku učesnicima da se opuste i resetuju kroz raznovrsne aktivnosti usmerene na zdravlje i wellness. Ulaznice za Healing Days uključuju besplatno kampovanje i ulaz na sve aktivnosti, a takođe omogućavaju besplatan ulaz na dane festivala koji slede. Cena ovih ulaznica iznosi 210 EUR.

Glavni deo festivala počinje 8. avgusta i traje do 11. avgusta, nudeći bogat program ispunjen muzikom, plesom, radionicama i još mnogo toga. Festival karta košta 111 EUR, dok posetioci iz EX YU regiona mogu iskoristiti popust od 10%, čime cena ulaznice iznosi 99.90 EUR.

Magična Lokacija

Rtanj, sa svojim mističnim oblikom i bogatom istorijom, savršena je pozadina za ovaj festival. Legende kažu da Rtanj poseduje isceliteljsku energiju, što ga čini idealnim mestom za događaj koji kombinuje drevnu mudrost, savremene zvuke i duhovno buđenje.

Kompletan Ugođaj

Svi posetioci festivala imaju pristup besplatnim kamping mestima, besplatnim vodnim stanicama, tuševima i zajedničkoj kuhinji. Festival je prijateljski nastrojen prema porodicama, sa tišim zonama za decu i ljubimce. Deca mlađa od 16 godina imaju besplatan ulaz.

Sigurnost i Kupovina Ulaznica

Sve ulaznice su personalizovane i zahtevaju validaciju sa odgovarajućim identifikacionim dokumentom pri ulasku. Ovo osigurava bezbednost svih učesnika i omogućava nesmetan tok događaja. Ulaznice se mogu kupiti isključivo online putem zvanične web stranice festivala.

Ne propustite priliku da budete deo ovog jedinstvenog događaja, gde se muzika, priroda i zajednica spajaju u jedinstvenu harmoniju. Registrujte se, kupite svoje ulaznice i spremite se za iskustvo koje će vas transformisati!

Za više informacija i kupovinu ulaznica posetite Pyramid Festival. Vidimo se podno Rtnja!

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Video

Predlažemo da pogledate

 • pyramid festival
  17.03.2024. Salex

  Najava za Pyramid festival 2024. godine

  Festival održavanje: 5. - 11. avgust 2024. godine Lokacija: selo Ilino, planina Rtanj Sajt festivala: https://pyramidfestival.com/ O festivalu Dobrodošli u mistično srce istočne Evrope, gde se drevne legende isprepliću sa neobičnim.…

 • mount of artan
  23.05.2024. Salex

  Najava Festivala "Mount of Artan 2024" – Doživite

  Dragi ljubitelji muzike i prirode, sa velikim uzbuđenjem najavljujemo jedan od najposebnijih muzičkih događaja godine - "Mount of Artan XXII: Ascendoom" koji će se održati 5. i 6. jula 2024. godine na svetoj planini Rtanj! Ovaj…

 • MOA FEST – Edition 16 – Upon Her Highness
  12.06.2018. MOA

  ‎Mount of Artan Fest XVI

  16-ti po redu, MOUNT of ARTAN festival , biće održan u podnožju planine Rtanj u periodu od 6-8. jula 2018. godine. Nastupaće: WYATT E. (liege) DESERT RUNNERS (thessaloniki) HAZARDER (barcelona) VVVLV (cluj/timisoara) HERETIC RITES (ratkovo)…

 • 11.03.2024. Salex

  Rtanj: Prelepa Planina sa Mističnim Pogledom

  Rtanj, "simetričan i veličanstveno izolovan" kako ga je opisao slavni geograf Jovan Cvijić, uz Suvu planinu predstavlja poslednje izdanke Karpatsko-balkanskih planina u Srbiji. Oštra krečnjačka masa Rtnja deli dve različite…