Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartman Lazić

Apartman Lazić
  • TipSmeštaj
  • KontaktIgor
  • AdresaBeogradska br.14/5
  • Telefon064/405-84-27
  • Mobilni064/405-84-27
  • Pratite nas
  • Podelite
Borići 10 min od centra gradaObezbeđen parkingWifi internet

Apartman "Lazić" smešten u mirnom delu Sokobanje, u Beogradskoj ulici br.14 - stan br. 5 na prvom spratu stambene zgrade,  na 10 minuta hoda do gradskog šetališta i 5 minuta joda od borove šume "Borići". Sama lokacija obiluje zelenilom i savršena je miran odmor sa porodicom. Kapacitet Apartmana  "Lazić" je 5 osoba, a od ležajeva imamo: francuski ležaj, trosed i fotelju na razvlačenje.

Sastoji se od dnevne sobe sa trosedim i foteljom na razvlačenje, zasebne spavaće sobe sa francuskim lezajem, kuhinje sa trpezarijom i prostranim kupatilom. Apartman ima izlaz na terasu sa prelepim pogledom. Svojim gostima pored ugodnog ambijenta nudimo besplatan Wi-Fi internet, digitalnu televiziju (oko 20-ak kanala) a obezbeđen i je parking u dvorištu  zgrade. Takođe apartman poseduje i grejanje tako da se izdaje cele godine. 

CENA NA UPIT

INFORMACIJE NA BROJ: 064/405-84-27 IGOR

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti