Sednica SO Sokobanja

16.07.2018. 09:43 | Opština | opstina

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara
SO Sokobanja

 

Na sednici Skupštine opštine Sokobanja, odr┼żanoj 13. jula, najviše se govorilo o poljoprivredi. Pored ostalog donete su i odluke o usvajanju pravilnika i raspisivanju konkursa za unapre─Ĺenje govedarstva, rasnog sastava u ov─Źarstvu, kozarstvu, svinjarstvu kroz odobravanje odgovaraju─çih subvencija.

Usvojeni pravilnici su zna─Źajni jer se njima obezbe─Ĺuje unapre─Ĺivanje p─Źelarstva, vo─çarstva i organske proizvodnje na teritoriji opštine. Napredak ─çe se ostvariti kroz primenu kriterijuma i postupaka za dodelu sredstava iz bud┼żeta opštine za ja─Źanje udru┼żenja protivgradne zaštite i ja─Źanje zemljoradni─Źkih zadruga i udru┼żenja u oblasti poljoprivrede.

Ve─çinom glasova usvojene su izmene statuta Doma zdravlja Sokobanja i rebalans programa poslovanja Javnog preduze─ça „Zelenilo -Sokobanja”.

Odre─Ĺeni su predsednik, ─Źlanovi upravnog odbora kao i nadzornog odbora „Sportsko rekreativnog centra Podina” i izmenjen je program predvi─Ĺenih aktivnosti na odr┼żavanju fontana i javnih ─Źesmi kao i program za odr┼żavanje gradske ─Źisto─çe JKP-a „Napredak” Sokobanja.

 

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predla┼żemo da pogledate