Predkvalifikacije za 57. Međunarodni festival "Prva harmonika Srbije - Sokobanja 2019."

23.04.2019. 13:00 | Prva harmonika | harmonika, prva

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara
Prva harmonika Sokobanja 2019


Najpoznatija manifestacije tokom letnje sezone u Sokobanji "Prva harmonika Srbije - Sokobanja 2019" po propozicijama festivala, odvijaće se u dve etape: predkvalifikaciona takmičenja u mestima koje odredi Festivalski odbor i finale u Sokobanji. Tokom finalne večeri održaće se takmičarski deo i javna priredba-revijalni deo. Predkvalifikaciona takmičenja za ovogodišnji festival biće održana u sledećim mestima:

  1. Predkvalifikacije Beč, Austrija - Muzička škola Ljubomira Radosavljevića - suorganizator
    19. maja 2019.godine biće održane predkvalifikacije u Beču sa početkom od 12h. Više informacija o učešću i prijavi mogu se dobiti na e mail adresi : radosbend_legenda@yahoo.com.
     
  2. Predkvalifikacije Leskovac - TO Leskovac- suorganizator
     
  3. Predkvalifikacije Smederevska Palanka - " KC Smederevska Palanka" - suorganizator
    19. i 20. juna 2019.godine biće održane predkvalifikacije u Smederevskoj Palanci u Kulturnom centru. Više informacija o učešću i prijavi mogu se dobiti na e mail adresi : kcpozoristepalanka@hotmail.rs.
     
  4. Predkvalifikacije selo Sibnica - Žabari - " Skup harmonikaša Srbije" - Centar za kulturu Žabari suorganizator
    27. i 28. juna 2019. godine biće održane predkvalifikacije u selu Sibnica - Žabari. Više informacija o učešću i prijavi mogu se dobiti na e mail adresi :  zlatkociga@gmail.com.
     
  5. Predkvalifikacije Sokobanja - Turistička organizacija Sokobanja
    29. juna 2019. godine u kongresnoj sali hotela "Moravica" u Sokobanji, Turistička organizacija Sokobanje organizovaće predkvalifikacije za finale 57. Međunarodnog festivala " Prva harmonika Srbije, Sokobanja 2019 ". Prijava se može poslati na e mail :  office@tosokobanja.rs ili se direktno prijaviti na sajt :  www.prvaharmonika.rs ili putem pošte na adresu : Turistička organizacija Sokobanja, Trg Oslobođenja br.2, 18230 Sokobanja. Svi zainteresovani više informacija mogu dobiti na telefon : +381 18 833 988.

 

Propozicije festivala:

 

Prijava za učešće:

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predlažemo da pogledate