Otkrijte Sokobanju sa vaučerima za odmor

25.05.2023. 18:58 | Salex | vaučeri, odmor, vaučer

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara
Vaučeri za odmor u Srbiji

Dobrodošli u Sokobanju, jedno od najlepših turističkih odredišta u Srbiji! Ako planirate svoj sledeći odmor i tražite savršeno mesto za relaksaciju i uživanje u prirodi, imamo sjajne vesti za vas. Ministarstvo turizma i omladine je najavilo da će od 30. maja biti dostupno još 100.000 turističkih vaučera u iznosu od 5.000 dinara.

Zahvaljujući ogromnom interesovanju građana za subvencionisani odmor u našoj zemlji, Vlada Srbije je obezbedila neverovatnih 500.000.000 dinara za ovu novu seriju vaučera. Ovi vaučeri će biti dodeljeni pod istim uslovima kao i prethodni, kada su se svi sto hiljada vaučera raspodelili rekordnom brzinom.

Ukoliko ste već iskoristili vaučer tokom 2023. godine, nažalost, nećete moći da podnesete prijavu za nove vaučere. Ali ne brinite, imamo sjajnu vest za vas! Agencija "360 VR" iz Sokobanje, koja sarađuje sa velikim brojem registrovanih stanodavaca u Sokobanji, omogućava gostima da realizuju svoje vaučere kroz svoje ponude smeštaja.

Sokobanja je jedna od najtraženijih destinacija u Srbiji, poznata po svojim termalnim izvorima, netaknutoj prirodi i brojnim atrakcijama. Pored Sokobanje, imate priliku da svoj odmor provedete i u drugim popularnim destinacijama poput Vrnjačke Banje i Zlatibora. Verujte nam, ove destinacije će vam pružiti nezaboravno iskustvo.

Jedna od prednosti vaučera je mogućnost smeštaja u oko 4.200 ugostiteljskih objekata širom zemlje, što je do sada rekordan broj u sistem vaučera. Zahvaljujući ovoj inicijativi, domaći turizam je značajno porastao. Prema rečima ministra Husseina Memića, od uvođenja ovog sistema 2015. godine, broj domaćih turista se povećao sa 1,3 miliona na preko dva miliona do 2022. godine.

Agencija "360 VR" vam pruža mogućnost da iskoristite svoj vaučer i upustite se u avanturu istraživanja Sokobanje. Njihova saradnja sa registrovanim stanodavcima omogućava vam da odaberete iz široke ponude smeštaja koji odgovara vašim potrebama i željama. Bez obzira da li preferirate luksuzne hotele, udobne apartmane ili rustične planinske kuće, agencija "360 VR" će vam pomoći da pronađete idealan smeštaj u Sokobanji.

Sokobanja je raj za ljubitelje prirode i aktivnog odmora. Možete se prepustiti šetnjama kroz prelepe parkove, istraživati netaknutu prirodu Nacionalnog parka Djerdap ili se opustiti pored reke Moravice. Ova destinacija takođe nudi brojne mogućnosti za sport i rekreaciju, kao što su planinarenje, biciklizam, paraglajding, vožnja čamcem i mnoge druge aktivnosti.

Kada posetite Sokobanju, ne propustite posetu poznatim atrakcijama poput tvrđave Sokograd, koja datira iz 15. veka, ili vodopadu Ripaljka koji će vas oduševiti svojom lepotom. Ukoliko želite da se opustite, posetite neki od lokalnih spa centara i iskoristite blagodeti termalnih izvora i wellness tretmana.

Agencija "360 VR" će vam pružiti kompletnu podršku i informacije o svim atrakcijama i aktivnostima koje Sokobanja nudi. Njihovi stručni timovi će vam rado pomoći da isplanirate svoj boravak i obezbede sve što vam je potrebno kako biste u potpunosti uživali u ovom prelepom mestu.

Ne propustite priliku da iskoristite turističke vaučere i posetite Sokobanju. Ova inicijativa Vlade Srbije vam pruža pristupačan način da istražite lepote svoje zemlje i podržite domaći turizam. Agencija "360 VR" će vam pomoći da vaš odmor bude nezaboravan i da uživate u svakom trenutku provedenom u Sokobanji.

Iskoristite ovu sjajnu ponudu vaučera i rezervišite svoj smeštaj preko agencije "360 VR" već danas. Pridružite se hiljadama zadovoljnih turista koji su otkrili čari Sokobanje i stvorite uspomene koje će trajati čitav život. Ne propustite ovu priliku da se opustite, istražite i uživate u nezaboravnom odmoru u Sokobanji!

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predlažemo da pogledate

 • vaučeri sokobanja
  21.11.2023. admin

  Novi Ciklus Vaučera za Odmore u Srbiji 2024

  U godini koja se bliži, očekuje se lansiranje novog kruga vaučera za odmor u Srbiji. Akcija podrške domaćem turizmu nastaviće se i u 2024. godini, s planom da se podeli dodatnih 500.000 vaučera za odmor u Srbiji već u januaru. Prema…

 • 20.06.2023. Salex

  Iskoristite Vaučere za Nezaboravan Odmor u Sokobanji!

  Pozdrav! Imamo sjajne vesti za sve ljubitelje putovanja i odmora. Počela je dodela novih 100.000 turističkih vaučera za subvencionisane odmore u Srbiji. Ovi vaučeri omogućavaju vam da uživate u izuzetnom odmoru u prelepom ambijentu Sokobanje.…

 • Sokobanja
  03.06.2023. Salex

  Soko Banja - Prirodni raj u srcu Srbije

  Dozvolite da vam predstavimo Sokobanju, skriveni dragulj koji se nalazi usred predivne prirode Srbije. Ovaj slikoviti kutak sveta krije netaknutu prirodu, očaravajuće pejzaže i biser reke Moravice. Ali to nije sve - Sokobanja vam nudi dva…

 • 15.05.2023. Salex

  Klaster puteva kulture: Pomoć turističkim preduzećima kroz DIGITOUR projekat

  Da li ste vlasnik malog ili srednjeg turističkog preduzeća u Evropi? Ako je odgovor potvrdan, imamo odlične vesti za vas! Klaster puteva kulture, u saradnji sa devet partnerskih organizacija iz Evrope, sprovodi projekat DIGITOUR koji pruža…