Iskoristite Vaučere za Nezaboravan Odmor u Sokobanji!

20.06.2023. 09:57 | Salex | vaučeri, odmor

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara

Pozdrav! Imamo sjajne vesti za sve ljubitelje putovanja i odmora. Počela je dodela novih 100.000 turističkih vaučera za subvencionisane odmore u Srbiji. Ovi vaučeri omogućavaju vam da uživate u izuzetnom odmoru u prelepom ambijentu Sokobanje. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na šalterima javnog preduzeća "Pošta Srbije" na teritoriji cele zemlje.

Ko ima pravo na vaučere? Pravo na ove vaučere imaju penzioneri, nezaposleni, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, zaposleni sa primanjima koja ne prelaze 70.000 dinara mesečno, vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva, studenti, kao i lica starija od 65 godina koja ne ostvaruju pravo na penziju.

U okviru ove ture, na raspolaganju je 100.000 vaučera u vrednosti od po 5.000 dinara. Ti vaučeri mogu se koristiti u raznim ugostiteljskim objektima koji učestvuju u sistemu dodele vaučera. Imate priliku da uživate u ukusnoj hrani, prelepom ambijentu i izuzetnoj gostoljubivosti tokom vašeg boravka u Sokobanji.

Važno je napomenuti da oni koji su već ostvarili pravo na vaučere u 2023. godini ne mogu podnositi prijave za nove vaučere.

Ako želite da iskoristite ove vaučere, molimo vas da na šalterima Pošte podnesete prijave najkasnije 30 dana pre početka realizacije aranžmana. To znači da period od dana podnošenja prijave Pošti do prvog dana korišćenja rezervisanog aranžmana ne sme biti kraći od 30 dana. Ovaj korak vam omogućava da se na vreme organizujete i obezbedite svoje mesto za odmor u Sokobanji.

Važno je da imate na umu da je krajnji rok za korišćenje vaučera 20. novembar 2023. godine. Stoga, ne propustite priliku da iskoristite ove vaučere i provedete nezaboravne trenutke u jednom od najlepših prirodnih ambijenata Srbije.

Sokobanja vas poziva da uživate u svim čarima prirode, opustite se i napunite baterije tokom vašeg odmora. Neka vaučeri budu vaša ulaznica u svet mira, prirode i uživanja. Prijavite se već danas i iskoristite ovu jedinstvenu priliku da posetite Sokobanju i uživate u njenim čarima.

Vaš odmor u Sokobanji čeka na vas!

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predlažemo da pogledate

 • Vaučeri za odmor u Srbiji
  25.05.2023. Salex

  Otkrijte Sokobanju sa vaučerima za odmor

  Dobrodošli u Sokobanju, jedno od najlepših turističkih odredišta u Srbiji! Ako planirate svoj sledeći odmor i tražite savršeno mesto za relaksaciju i uživanje u prirodi, imamo sjajne vesti za vas. Ministarstvo…

 • vaučeri sokobanja
  21.11.2023. admin

  Novi Ciklus Vaučera za Odmore u Srbiji 2024

  U godini koja se bliži, očekuje se lansiranje novog kruga vaučera za odmor u Srbiji. Akcija podrške domaćem turizmu nastaviće se i u 2024. godini, s planom da se podeli dodatnih 500.000 vaučera za odmor u Srbiji već u januaru. Prema…

 • Sokobanja
  03.06.2023. Salex

  Soko Banja - Prirodni raj u srcu Srbije

  Dozvolite da vam predstavimo Sokobanju, skriveni dragulj koji se nalazi usred predivne prirode Srbije. Ovaj slikoviti kutak sveta krije netaknutu prirodu, očaravajuće pejzaže i biser reke Moravice. Ali to nije sve - Sokobanja vam nudi dva…

 • Vaučeri za odmor u Srbiji
  15.05.2023. SaleX

  Najnovija tura vaučera za odmor u Srbiji: Ko ima pravo i kako se prijaviti

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je najavio novu turu turističkih vaučera za odmor u zemlji s ciljem zadržavanja većeg broja ljudi. Prošle godine, podeljeno je 100.000 vaučera, a većina prijavljenih bili su penzioneri. Pravo…