Prvo mesto u narodnom višeboju na Olimpijskim seoskim igrama

20.09.2018 10:45 | OSI | selo, olimpijske, igre

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara
Olimpijske seoske ogre


Na Republičkom takmičenju Olimpijskih seoskih igara u Koceljevi 15. septembra učestvovali su i predstavnici iz Sokobanje. U narodnom višeboju učestvovali su predstavnici iz mesne zajednice Vrelo, u stonom tenisu, krosu i streljaštvu to su bili učesnici iz mesne zajednice Trubarevac, u malom fudbalu Sokobanju su predstavljali učesnici iz Šarbanovca, u pikadu iz Resnika i u šahu iz Jošanice.

Predstavnici mesne zajednice Vrelo su odneli prvo mesto u takmičenju u narodnom višeboju u disciplinama bacanja kugle, skoka u dalj i na poligonu spretnosti.

Bilo je očekivano i učešće predstavnika iz Milušinca i Vrbovca za discipline nadvlačenje konopca i basket ali kako se nisu pojavili u dogovoreno vreme za polazak nisu ni učestvovali na Olimpijskim seoskim igrama.
 

bacanje kugle

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Video

Predlažemo da pogledate

 • 07.08.2018 Sela

  Vlada potstiče razvoj zadrugarstva i srpskih sela

  Na sednici Saveta Zaječarskog upravnog okruga, održanoj 03. avgusta, prisustvovali su Vladimir Milovanović, zamenik predsednika opštine Sokobanja i Slaviša Krstić, predstavnik ZZ „Agro Rtanj Sokobanja” . Na ovoj…

 • selo jezero
  13.07.2018 Poljska

  Poljska finansira rekonstrukciju fiskulturne sale u Jezeru

    Fiskulturna sala u selu Jezero, biće rekonstruisana zahvaljujući ugovoru koji je potpisan između ambasadora Poljske u našoj zemlji Tomaša Njegođiša i načelnice Opštine Sokobanja Marije Jovanović, po…