Klaster puteva kulture: Pomoć turističkim preduzećima kroz DIGITOUR projekat

15.05.2023. 14:31 | Salex | konkurs, klaster, vaučer

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara

Da li ste vlasnik malog ili srednjeg turističkog preduzeća u Evropi? Ako je odgovor potvrdan, imamo odlične vesti za vas! Klaster puteva kulture, u saradnji sa devet partnerskih organizacija iz Evrope, sprovodi projekat DIGITOUR koji pruža finansijsku i konsultantsku podršku za razvoj vašeg poslovanja. Uz pomoć DIGITOUR projekta, možete unaprediti svoje digitalne veštine i izgraditi kapacitete kako biste ostali konkurentni na tržištu turizma. Nastavite sa čitanjem kako biste saznali više o ovom uzbudljivom projektu i kako da se prijavite za vaučer vredan 1.000 eura.

DIGITOUR projekat i konkurs:

DIGITOUR projekat, finansiran od strane Evropske komisije putem Izvršne agencije za mala i srednja preduzeća (EASME), pruža podršku malim i srednjim preduzećima iz zemalja EU i zemalja COSME programa (Srbija, BiH, Crna Gora, Severna Makedonija, Kosovo*, Albanija i Turska). Ovaj projekat ima za cilj podsticanje turističkog sektora kroz primenu digitalnih alata i inovacija.

Sada imate priliku da se prijavite za vaučer vredan 1.000 eura koji će vam pomoći da unapredite svoje digitalne veštine i izgradite kapacitete u vašem preduzeću. Ovaj vaučer je namenjen preduzećima koja već imaju najmanje dve godine poslovanja i koja se bave turizmom u sledećim kategorijama:

 • Hoteli i sličan smeštaj
 • Smeštaj za odmor i drugi smeštaj za kraći boravak
 • Kampovi, lokacije za rekreativna vozila i prikolice
 • Turističke agencije, turoperatori i druge povezane usluge

Cilj vaučera je da poveća vaše znanje o digitalnim alatima i tehnologijama koje mogu pomoći u konkurentnosti i rastu vašeg preduzeća. Kroz obuke i individualnu savetodavnu podršku, DIGITOUR projekat želi da vam pruži sredstva i znanje da se prilagodite izazovima savremenog poslovanja.

Prednosti DIGITOUR projekta:

DIGITOUR projekat ima za cilj stvaranje pogodnog okruženja za inovacije u turizmu. Digitalni alati i tehnologije mogu igrati ključnu ulogu

u unapređenju vašeg poslovanja i povećanju konkurentnosti. Međutim, svest o ovim alatima nije jednaka među malim i srednjim preduzećima u Evropi, čak ni unutar turističkih ekosistema.

Kroz DIGITOUR projekat, Klaster puteva kulture želi da obezbedi podršku i resurse kako biste mogli da iskoristite prednosti digitalnih alata u skladu sa specifičnim potrebama vašeg preduzeća. Uz stručnu pomoć i obuke, imaćete priliku da razvijete nove proizvode, usluge i poslovne modele koji će vam pomoći da se izborite sa izazovima savremenog turizma.

Projekat DIGITOUR sprovodi se u saradnji sa devet partnerskih organizacija iz Italije, Nemačke, Francuske, Španije, Bugarske, Danske i Češke. Ova mreža stručnjaka i partnera omogućava razmenu znanja, iskustava i najboljih praksi, čime se otvara prostor za inovacije i razvoj u turističkom sektoru.

Kako se prijaviti:

Ako želite da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i aplicirate za vaučer vredan 1.000 eura, posetite zvaničnu veb stranicu projekta DIGITOUR na adresi https://digitour-project.eu/tourism-smes/. Tamo ćete pronaći više informacija o konkursu, uslovima prijavljivanja i procesu selekcije.

Ne propustite rok za prijavu! Konkurs je otvoren do 31. maja 2023. godine, stoga požurite i osigurajte svoje mesto za finansijsku i konsultantsku podršku koja će vam omogućiti da unapredite svoje poslovanje.

 

 

DIGITOUR projekat je vaša prilika da unapredite svoje digitalne veštine, izgradite kapacitete i postanete konkurentniji na tržištu turizma. Uz podršku Klastera puteva kulture i njegovih partnerskih organizacija, možete dobiti sredstva i stručno znanje koja su vam potrebna za uspeh.

Nemojte propustiti priliku da aplicirate za vaučer vredan 1.000 eura. Posetite zvaničnu veb stranicu projekta DIGITOUR i saznajte sve što je potrebno o procesu prijavljivanja.

DIGITOUR projekat je vaš ključ za održivo povećanje konkurentnosti i otpornosti vašeg preduzeća u turističkom sektoru. Iskoristite ovu priliku da budete korak ispred i da razvijete inovativne digitalne alate koji će vas

odvesti ka uspehu. Učestvovanje u ovom projektu pruža vam mogućnost da se prilagodite promenljivim zahtevima tržišta, razvijete nove ponude i privučete ciljne kupce.

Ne čekajte više, prijavite se za DIGITOUR projekat i iskoristite sve benefite koje vam pruža. Vaše malo ili srednje preduzeće ima priliku da dobije finansijsku podršku i stručne savete koji će vam pomoći da ostvarite održiv rast i uspeh u turističkom sektoru.

Posetite zvaničnu veb stranicu projekta DIGITOUR na adresi https://digitour-project.eu/tourism-smes/ kako biste saznali više detalja o konkursu i uslovima prijavljivanja. Rok za prijavu je 31. maj 2023. godine, stoga ne gubite vreme i požurite da se prijavite.

Klaster puteva kulture i njegovi partneri iz Evrope su spremni da vas podrže na putu ka uspehu. Iskoristite priliku da unapredite svoje digitalne veštine, razvijete inovativne strategije i postanete lider u turističkoj industriji.

Nemojte čekati, DIGITOUR projekat je tu da vam pruži podršku koja će vaše preduzeće vinuti u nove visine. Prijavite se danas i budite deo ovog uzbudljivog projekta koji će vam doneti konkurentnu prednost i dugoročni uspeh.

Srdčan pozdrav,

Klaster puteva kulture Trg Dositeja Obradovića 3, Novi Sad e-mail: office@cluster-culturalroutes.org Website: cluster-culturalroutes.org digitour-project.eu teslaways.net

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predlažemo da pogledate

 • Vaučeri za odmor u Srbiji
  25.05.2023. Salex

  Otkrijte Sokobanju sa vaučerima za odmor

  Dobrodošli u Sokobanju, jedno od najlepših turističkih odredišta u Srbiji! Ako planirate svoj sledeći odmor i tražite savršeno mesto za relaksaciju i uživanje u prirodi, imamo sjajne vesti za vas. Ministarstvo…

 • 05.01.2023. Digitour

  Konkursi za dodelu DigiTour sredstava

  Projekat „ Podsticanje turističkog sektora u Evropi kroz digitalne alate i inovacije – DIGITOUR “ sprovodi Klaster puteva kulture, zajedno sa devet partnerskih organizacija iz Italije, Nemačke, Francuske, Španije,…

 • Vizija Sokobanje
  25.10.2022. koloseummagazin

  Urbanističko-arhitektonski konkurs na temu kompleksa parka

  Šta se u međuvremenu desilo sa našom istorijskom banjsko-turističkom destinacijom, ako išta, osim stambene izgradnje koja prodire u „meko tkivo” sokobanjskog zelenog pojasa, oko kojeg su koplja lomili…

 • bolnica ozren
  16.04.2019. SB Ozren

  Oglas za prijem u radni odnos

  Spеcijalna bolnica za plućnе bolеsti "Ozrеn" Sokobanja Na osnovu člana 7. Posеbnog kolеktivnog ugovora za zdravstvеnе ustanovе čiji jе osnivač Rеpublika Srbija, Autonomna pokrajina ili jеdinica lokalnе samoupravе   SPECIJALNA…