Klaster puteva kulture: Pomoć turističkim preduzećima kroz DIGITOUR projekat

15.05.2023. 14:31 | Salex | konkurs, klaster, vaučer

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara

Da li ste vlasnik malog ili srednjeg turističkog preduzeća u Evropi? Ako je odgovor potvrdan, imamo odlične vesti za vas! Klaster puteva kulture, u saradnji sa devet partnerskih organizacija iz Evrope, sprovodi projekat DIGITOUR koji pruža finansijsku i konsultantsku podršku za razvoj vašeg poslovanja. Uz pomoć DIGITOUR projekta, možete unaprediti svoje digitalne veštine i izgraditi kapacitete kako biste ostali konkurentni na tržištu turizma. Nastavite sa čitanjem kako biste saznali više o ovom uzbudljivom projektu i kako da se prijavite za vaučer vredan 1.000 eura.

DIGITOUR projekat i konkurs:

DIGITOUR projekat, finansiran od strane Evropske komisije putem Izvršne agencije za mala i srednja preduzeća (EASME), pruža podršku malim i srednjim preduzećima iz zemalja EU i zemalja COSME programa (Srbija, BiH, Crna Gora, Severna Makedonija, Kosovo*, Albanija i Turska). Ovaj projekat ima za cilj podsticanje turističkog sektora kroz primenu digitalnih alata i inovacija.

Sada imate priliku da se prijavite za vaučer vredan 1.000 eura koji će vam pomoći da unapredite svoje digitalne veštine i izgradite kapacitete u vašem preduzeću. Ovaj vaučer je namenjen preduzećima koja već imaju najmanje dve godine poslovanja i koja se bave turizmom u sledećim kategorijama:

 • Hoteli i sličan smeštaj
 • Smeštaj za odmor i drugi smeštaj za kraći boravak
 • Kampovi, lokacije za rekreativna vozila i prikolice
 • Turističke agencije, turoperatori i druge povezane usluge

Cilj vaučera je da poveća vaše znanje o digitalnim alatima i tehnologijama koje mogu pomoći u konkurentnosti i rastu vašeg preduzeća. Kroz obuke i individualnu savetodavnu podršku, DIGITOUR projekat želi da vam pruži sredstva i znanje da se prilagodite izazovima savremenog poslovanja.

Prednosti DIGITOUR projekta:

DIGITOUR projekat ima za cilj stvaranje pogodnog okruženja za inovacije u turizmu. Digitalni alati i tehnologije mogu igrati ključnu ulogu

u unapređenju vašeg poslovanja i povećanju konkurentnosti. Međutim, svest o ovim alatima nije jednaka među malim i srednjim preduzećima u Evropi, čak ni unutar turističkih ekosistema.

Kroz DIGITOUR projekat, Klaster puteva kulture želi da obezbedi podršku i resurse kako biste mogli da iskoristite prednosti digitalnih alata u skladu sa specifičnim potrebama vašeg preduzeća. Uz stručnu pomoć i obuke, imaćete priliku da razvijete nove proizvode, usluge i poslovne modele koji će vam pomoći da se izborite sa izazovima savremenog turizma.

Projekat DIGITOUR sprovodi se u saradnji sa devet partnerskih organizacija iz Italije, Nemačke, Francuske, Španije, Bugarske, Danske i Češke. Ova mreža stručnjaka i partnera omogućava razmenu znanja, iskustava i najboljih praksi, čime se otvara prostor za inovacije i razvoj u turističkom sektoru.

Kako se prijaviti:

Ako želite da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i aplicirate za vaučer vredan 1.000 eura, posetite zvaničnu veb stranicu projekta DIGITOUR na adresi https://digitour-project.eu/tourism-smes/. Tamo ćete pronaći više informacija o konkursu, uslovima prijavljivanja i procesu selekcije.

Ne propustite rok za prijavu! Konkurs je otvoren do 31. maja 2023. godine, stoga požurite i osigurajte svoje mesto za finansijsku i konsultantsku podršku koja će vam omogućiti da unapredite svoje poslovanje.

 

 

DIGITOUR projekat je vaša prilika da unapredite svoje digitalne veštine, izgradite kapacitete i postanete konkurentniji na tržištu turizma. Uz podršku Klastera puteva kulture i njegovih partnerskih organizacija, možete dobiti sredstva i stručno znanje koja su vam potrebna za uspeh.

Nemojte propustiti priliku da aplicirate za vaučer vredan 1.000 eura. Posetite zvaničnu veb stranicu projekta DIGITOUR i saznajte sve što je potrebno o procesu prijavljivanja.

DIGITOUR projekat je vaš ključ za održivo povećanje konkurentnosti i otpornosti vašeg preduzeća u turističkom sektoru. Iskoristite ovu priliku da budete korak ispred i da razvijete inovativne digitalne alate koji će vas

odvesti ka uspehu. Učestvovanje u ovom projektu pruža vam mogućnost da se prilagodite promenljivim zahtevima tržišta, razvijete nove ponude i privučete ciljne kupce.

Ne čekajte više, prijavite se za DIGITOUR projekat i iskoristite sve benefite koje vam pruža. Vaše malo ili srednje preduzeće ima priliku da dobije finansijsku podršku i stručne savete koji će vam pomoći da ostvarite održiv rast i uspeh u turističkom sektoru.

Posetite zvaničnu veb stranicu projekta DIGITOUR na adresi https://digitour-project.eu/tourism-smes/ kako biste saznali više detalja o konkursu i uslovima prijavljivanja. Rok za prijavu je 31. maj 2023. godine, stoga ne gubite vreme i požurite da se prijavite.

Klaster puteva kulture i njegovi partneri iz Evrope su spremni da vas podrže na putu ka uspehu. Iskoristite priliku da unapredite svoje digitalne veštine, razvijete inovativne strategije i postanete lider u turističkoj industriji.

Nemojte čekati, DIGITOUR projekat je tu da vam pruži podršku koja će vaše preduzeće vinuti u nove visine. Prijavite se danas i budite deo ovog uzbudljivog projekta koji će vam doneti konkurentnu prednost i dugoročni uspeh.

Srdčan pozdrav,

Klaster puteva kulture Trg Dositeja Obradovića 3, Novi Sad e-mail: office@cluster-culturalroutes.org Website: cluster-culturalroutes.org digitour-project.eu teslaways.net

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predlažemo da pogledate

 • 28.03.2024. Salex

  Sokobanjsko jutro nad Ozrеnom: XIX Mеđunarodni knjižеvni konkurs

  Knjižеvni klub Sokolovo pеro, u saradnji sa Skupštinom opštinе Sokobanja, TO Sokobanja, Kulturnim cеntrom Sokobanja i Narodnom bibliotеkom Stеvan Srеmac, raspisujе XIX Mеđunarodni knjižеvni konkurs "Jutro nad Ozrеnom".…

 • vaučeri sokobanja
  21.11.2023. admin

  Novi Ciklus Vaučera za Odmore u Srbiji 2024

  U godini koja se bliži, očekuje se lansiranje novog kruga vaučera za odmor u Srbiji. Akcija podrške domaćem turizmu nastaviće se i u 2024. godini, s planom da se podeli dodatnih 500.000 vaučera za odmor u Srbiji već u januaru. Prema…

 • Bovansko jezero by Saša Stojanović
  17.07.2023. Salex

  Konkurs "XVI ФОТО ИЗАЗОВ - СОКОБАЊА 2023": Autorska prava i važnost informisanosti

  Uzbudljivo je kada se pruži prilika fotografskim entuzijastima da pokažu svoju kreativnost i strast prema fotografiji. Konkursi su izvanredan način da se to postigne, a upravo takva manifestacija je " XVI ФОТО ИЗАЗОВ - СОКОБАЊА 2023…

 • Vaučeri za odmor u Srbiji
  25.05.2023. Salex

  Otkrijte Sokobanju sa vaučerima za odmor

  Dobrodošli u Sokobanju, jedno od najlepših turističkih odredišta u Srbiji! Ako planirate svoj sledeći odmor i tražite savršeno mesto za relaksaciju i uživanje u prirodi, imamo sjajne vesti za vas. Ministarstvo…