Doživite luksuz hotela "Sunce" u virtuelnom obilasku

31.01.2023. 14:01 | 360VR | hotel, sunce, virtuelna, tura

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara

Sokobanja, ta misteriozna lepotica ušuškana između Ozrena i Rtnja, sada pruža još više razloga za posetu. Nov hotel "Sunce" čeka vas na samo 2,5 sata lagane vožnje od Beograda, 3,5 od Novog Sada ili 1 sat od Niša.

hotel sunce

 

Hotel Sunce u Sokobanji je potpuno renoviran i predstavlja jedinstveni hotel u jugoistočnoj Srbiji. Smešten na obali reke Moravice, okružen zelenilom i predivnim pejzažima, hotel će Vam pružiti nezaboravne trenutke odmora i relaksacije.

Nakon pet godina renoviranja, hotel "Sunce" je otvorio novu stranicu u banjskoj istoriji Sokobanje. Arhitekta Ivan Jeremić imao je zadatak da sačuva staro i da iznedri novo u hotelu, a rezultat njegovog rada je impresivan. Osavremenjen je stambeni prostor, a izgrađene su i dve dodatne lamele (wellness & spa, restorani, tri konferencijske sale) kako bi se proširio kapacitet. Atrijum je uklonjen i podignut novi svetli i pun dobrih vibracija.

Gostima su na raspolaganju 124 moderne i komforne smeštajne jedinice, uključujući francuske krevete za dve osobe i komfornije jedinice sa 2 sobe i terasom.

Hotel takođe nudi bogatu ponudu wellness & spa centra, bazena, restorana i različitih sadržaja za rekreaciju. Spa centar sa bazenima predstavlja mesto za opuštanje i revitalizaciju, a restorani nude najbolju kulinarsku ponudu koja će zadovoljiti i najzahtevnije ukuse. Konferencijske sale idealne su za poslovne sastanke i događaje, a opremljene su najmodernijom tehnologijom.

Korišćenjem najmodernije tehnologije, izrađena je interaktivna virtuelna tura koja pruža detaljan pregled svih delova hotela, uključujući restorane, spa centar sa bazenima, konferencijske sale i smeštajne jedinice.

Virtuelna tura hotela Sunce pruža posetiocima jedinstvenu priliku da istraže hotel pre nego što se zaista odluče da ga posete, što im omogućava da se bolje pripreme i da steknu uveravanje u kvalitet usluga i opreme koje ovaj hotel nudi.

Hotel Sunce je idealan za romantične i poslovne vikende, kao i za odmor sa prijateljima ili porodicom. Staze za šetnju i kvalitet vazduha u Sokobanji dodatno su privlačni razlozi za odmor u ovom mestu.

U nadi da će pružiti nezaboravne uspomene, hotel Sunce u Sokobanji se raduje Vašem dolasku.

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Video

Predlažemo da pogledate

 • Virtuelna tura Sokobanje
  03.11.2022. Saša

  Virtuelna tura kroz Sokobanju

  Krenite u virtuelni obilazak autora Saše Stojanovića da biste stekli utisak koliko je lepote u jednoj od najpoznatijih banja u Srbiji - Sokobanji. Iz ptičje perspektive istražite celu banju, sela i njene najpopularnije atrakcije.

 • Sokobanja iz vazduha
  07.09.2020. 360 Serbia

  Sokobanja iz vazduha

  Pogledajte ove neverovatne panoramske fotografije Sokobanje iz vazduha

 • Hotel Sunce
  22.12.2019. eKapija

  Hotel Sunce renovira se najmedernijim arhitektonskim rešenjima

  Poslednjih godina, u jednoj od najpoznatijih i najstarijih banja u Srbiji može se primetiti ubrzani razvoj turizma i povećanje smeštajnog kapaciteta. U planu je da tokom 2020. godine Sokobanja dobije jedan od najmodernijih hotela u…

 • Sokobanja hoteli
  11.12.2018. M

  Hoteli u Sokobanji

  Počekom prošlog veka u Sokobanji je sagrađen prvi hotel pod nazivom "Evropa", posle drugog svetskog rata ovaj hotel menja ime u "Konak Park". Početkom sedamdesetih godina za Sokobanju počinju da se interesuju gosti…