Doček Nove godine na trgu u Sokobanji

08.12.2008. 07:22 | | nova, godina, doček

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara
soko banja nova godina

Novu 2009.godinu banjski gosti i meštani moći će da u veselju i uz prigodno posluženje dočekaju i na sokobanjskom centralnom trgu ispred "Miloševog konaka". Za dobro raspoloženje biće zaduženi mladi vokalni solista Bane Mojićević i finalistkinja takmičenja ''Zvezde Granda'' Svetlana Tanasić, poznatija kao Big Mama i orkestar Dejana Lazarevića, ovogodišnjeg pobednika Festivala u Guči.

Novu 2009.godinu banjski gosti i meštani moći će da u veselju i uz prigodno posluženje dočekaju i na sokobanjskom centralnom trgu ispred "Miloševog konaka".

Od 20 do 22 sata, prisutne goste i meštane zabavljaće Bane Mojićević. Sokobanjci i turisti Novu 2009. godinu dočekaće uz zvuke truba, jer će od 22:00 sata pa do jedan iza ponoći, na bini na trgu, nastupiti duvački orkestar Dejana Lazarevića, ovogodišnji pobednici Sabora trubača u Guči.

 

 

Duvački orkestar Dejana Lazarevića                     Svetlana Tanasijević "Big mama"

 


U istom periodu, pred okupljenima pevaće i folk pevačica Svetlana Ceca Tanasić - "Big Mama" koja je svoju najveću popularnost kod publike stekla učešćem u poslednjem serijalu šoua "Zvezde Granda".

Goste u Hotelu "Zdravljak" te večeri zabaljaće Extreme bend i Trubački orkestar "Timočani", dok će goste u Hotelu "Banjica" zabavljati "Infuzija bend" iz Vranja, a goste Hotela "Moravica" grupa "Mambo black" Neša Saita iz Niša.

Novogodišnji program za decu biće organizovan 30. decembra u atrijumu Zavičajnog muzeja, uz Deda Mraza i Amatersko SB pozorište. Prvi januar je po tradiciji rezervisan za "Baštu otvorenog srca".
 

 

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predlažemo da pogledate

 • nova godina u Sokobanji
  24.12.2019. OTKS

  Doček Nove 2020. u Sokobanji

  Kao i ranijih godina u Sokobanji se tokom novogodišnjih praznika očekuje veliki broj domaćih i stranih turista. Gosti iz susedne Bugarske aranžman za doček Nove godine u Sokobanji uplatili su još početkom 2019. godine. Direktor…

 • Nova godina Sokobanja
  31.12.2018. M

  Počelo odbrojavanje za doček Nove 2019. godine

  Odbrojavanje za ispraćaj stare i doček Nove godine u Sokobanji uveliko traje. Ostalo je još nekoliko sati do odlaska stare, 2018. godine koja je za Sokobanju bila veoma uspešna i dočeka Nove 2019. za koju se nadamo da će biti…

 • Nova godina sokobanja
  15.12.2018. M

  Doček Nove 2019. godine u Sokobanji

  U Sokobanji se ovih dana užurbano radi na pripremama za doček Nove 2019. godine. Okićeno je gradsko šetalište, postavlja se novogodišnja rasveta, sređuju se lokali za doček gostiju koji će najluđu noć dočekati u…

 • sokobanja docek nove godine
  04.12.2010.

  Sokobanja 2011. Doček Nove godine

  Turistički i ugostiteljski radnici, vlasnici privatnih restorana i pansiona u Sokobanji ovih dana uveliko pripremaju ponudu i program dočeka Nove 2011. godine. Cene su uglavnom u visini prošlogodišnjih, a ponuda je kao i uvek…