Dobrodošli u Akva park "Podina" Sokobanja

29.06.2023. 09:05 | Salex | park, akva, aqua

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara
akva park podina

Dobrodošli u Akva park "Podina" Sokobanja - oaza zabave i osveženja koja obećava nezaboravno leto! Sa svojim modernim toboganima, bazenima i vodenim atrakcijama, Akva park Podina će vam pružiti nezaboravno iskustvo zabave i relaksacije. Otvaranje sezone je zakazano za petak, 30. juna 2023. godine, i svi posetioci će imati privilegiju besplatnog ulaza tog dana. Ovo je sjajna vest za sve ljubitelje letnjih avantura u Srbiji, kao i za one koji iz godine u godinu posećuju Sokobanju.

Nakon temeljnih priprema, sve je spremno za početak rada Akva parka Podina u Sokobanji za sezonu 2023. godine. Ovaj predivni vodeni park će otvoriti svoja vrata tačno u 10:00 sati, pružajući vam celodnevnu zabavu. Radno vreme Akva parka Podina za posetioce biće od 10:00 do 19:00 sati, pružajući vam dovoljno vremena da uživate u svim njegovim čarima.

Poseban povod za posetu Akva parku Podina je njihova otvarajuća promotivna ponuda - ulaz je besplatan za sve posetioce prvog dana, 30. juna! Samo imajte na umu da deca mlađa od 12 godina moraju biti u pratnji punoletne osobe kako bi uživala u ovoj uzbudljivoj avanturi.

Akva park Podina ima mnogo toga da ponudi. Bez obzira da li ste avanturistički tip koji voli brze tobogane i adrenalinske vodene atrakcije ili više preferirate opuštajuće trenutke u bazenima, ovaj akva park će vas oduševiti. Tobogani različitih visina i brzina pružaju izazov i uzbuđenje za sve uzraste. Za one koji više vole mirnije aktivnosti, tu su prostrani bazeni u kojima možete plivati ili se jednostavno opustiti dok sunčate na udobnim ležaljkama.

Ovaj akva park je pažljivo osmišljen da zadovolji potrebe svih posetilaca. Za mlađe uzraste, tu su dečiji bazeni i vodene igračke koje će ih zabaviti satima. Ako ste umorni od vodenih aktivnosti, možete se opustiti na terasi kafića i uživati u osvežavajućim pićima ili ukusnim obrocima.

Sokobanja je već poznata kao popularna destinacija za odmor, ali sa otvaranjem Akva parka Podina, njena atraktivnost će samo porasti. Posetioce očekuje nezaboravno leto ispunjeno sunčanim danima, vodene avanture i neprekidna zabava. Akva park Podina je definitivno mesto koje treba posetiti ako želite da uživate u vodenoj zabavi na najbolji mogući način.

Dakle, za sve ljubitelje leta, avanture i zabave, rezervišite dan u svom kalendaru i posetite Akva park Podina u Sokobanji. Ne zaboravite da je ulaz besplatan prvog dana, 30. juna, tako da možete doživeti sve čari ovog predivnog akva parka bez ikakvih troškova. Očekujemo vas sa nestrpljenjem i garantujemo vam nezaboravno iskustvo koje ćete dugo pamtiti!

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predlažemo da pogledate

 • Akva park Podina
  29.06.2023. Salex

  Novi vodeni doživljaj u Sokobanji: Topla voda stiže u bazene Akva parka

  Dragi posetioci Sokobanje, Imamo sjajne vesti za sve ljubitelje vodenih aktivnosti i opuštanja na suncu! Nakon dugogodišnjeg istraživanja i napora lokalne samouprave, Akva park "Podina" sada je spreman da vas dočeka sa…

 • akva park sokobanja
  27.07.2020. Stefan Sofronijević

  Ponovo otvoreni Akva park i spa centri

  Od utorka 27.07.2020. godine Akva park „Podina“ se ponovo otvara za posetioce, a u skladu sa preporukama za rad bazena i spa centara Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ i Zavoda za javno zdravlje…

 • akva park podina
  16.07.2018. Akva Park

  Besplatan ulaz u Akva park za najbolje đake

    Upravni odbor Javne ustanove „Sportsko rekreativni centar Podina” je dao pozitivan odgovor na molbu Osnovne škole „Mitropolit Mihailo” i Srednje škole „Branislav Nušić” , i…

 • besplatna škola plivanja
  08.08.2018. Aqua park

  Besplatna škola plivanja

  U toku je prijava za besplatnu školu plivanja. Mogu se prijaviti sva deca od 4 do 16 godina, u prostorijama Avka parka "Podina" ili u Sportskom Savezu Sokobanja . Termini održavanja škole plivanja su svakog radnog dana…