Trijumf Šarbanovca u malom fudbalu

19.07.2018. 14:50 | SOL | sportskisavezsokobanje, trubarevac, sport

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara

Trubarevac sveukupni pobednik seoskih igara

Na Olimpijskim seoskim igrama na teritoriji opštine Sokobanja, ove godine je učestvovalo 18 mesnih zajednica koje su se nadmetale u 10 disciplina. Pobednici na ovim igrama imaće mogućnost da učestvuju na Republičkom takmičenju „Olimpijske seoske igre”, koje će biti održano u Koceljevi krajem septembra.

U subotu su odigrani poslednji mečevi polufinala, finala i utakmica za treće mesto. U prvom polufinalu učestvovali su ekipa MZ Vrbovac i ekipa MZ Nikolinac, gde je pobedu rezultatom 6-4 odnela ekipa MZ Vrbovca. U drugom polufinalu, u kome su se nadmetale ekipe MZ Šarbanovac i MZ Žučkovac, pobedu su odlučili penali nakon rezultata 1-1, gde je ekipa MZ Šarbanovca postigla jedan gol razlike čime je utakmica završena rezultatom 2-1, a MZ Šarbanovac se plasirao u finale.

Trećeplasiranu ekipu, odlučila je utakmica između MZ Nikolinac i MZ Žučkovac, koju je takođe odlučila penal završnica, nakon početnog rezultata 5-5, gde se plasirala ekipa iz Nikolinca nakon kaznenih udaraca.

U finalu, u disciplini mali fudbal, utakmica između ekipa iz MZ Vrbovac i MZ Šarbanovac završena je penalima. Nakon utakmice u kojoj ni jedna od ekipa nije dala gol, u penalima se pokazala boljom ekipa Šarbanovca, koja je time osvojila prvo mesto u disciplini mali fudbal.

U subotu, nakon odigranih završnih utakmica, uručene su nagrade u disciplini mali fudbal i pehar MZ Trubarevac, kao sveukupnom pobedniku.

Etno umetnički klub „Čerenski” je pripremio tradicionalni kosački doručak, dok je zdravicu napisao i održao Radomir Sekulić, u delu kategorije narodnih običaja.

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predlažemo da pogledate

 • sportske igre mladih
  14.06.2019. M

  Manifestacija "Sportske igre mladih"

  10. juna u Sokobanji je održana manifestacija " Sportske igre mladih ". Ova manifestacija je regionalnog karaktera i na njoj je učestvovalo više od hiljadu dece uzrasta od 7 do 14 godina. Takmičari su se nadmetali u nekoliko…

 • 09.07.2019. PK Ozren

  "KAMP ZA DECU" - Trubarevac i Bovansko jezero

    U vrеmеnu od 10 do 17 jula 2019.g. po drugi put ćе u Trubarеvcu biti održan KAMP ZA DECU , u organizaciji PK OZREN I PSK SPARTAK iz Suboticе. Drugi Planinarski “ KAMP ZA DECU ” Kamp jе namеnjеn osnovcima koji volе prirodu i…

 • basket
  07.06.2019. OKK Sokobanja

  Minibasket - XVIII minibasket festival

    U Sokobanji je 26. maja 2019. godine održan mini basket festival. Kao i do sada, organizator ovog festivala bio je OKK Sokobanja i regionalni košarkaški savez istošne Srbije. Turnir je trajao od 10: 30 do 15:00h.…

 • paraglajding
  26.05.2019. M

  Sportovi u Sokobanji

    Poslednjih godina u Sokobanju dolazi sve više turista koji su zainteresovani za sportski turizam. Za ovaj vid turizma, Sokobanja ima obilje mogućnosti, tu su rekreativni sportovi kao što su lov, ribolov , planinarenje ,…