Trijumf Šarbanovca u malom fudbalu

19.07.2018. 14:50 | SOL | sportskisavezsokobanje, trubarevac, sport

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara

Trubarevac sveukupni pobednik seoskih igara

Na Olimpijskim seoskim igrama na teritoriji opštine Sokobanja, ove godine je učestvovalo 18 mesnih zajednica koje su se nadmetale u 10 disciplina. Pobednici na ovim igrama imaće mogućnost da učestvuju na Republičkom takmičenju „Olimpijske seoske igre”, koje će biti održano u Koceljevi krajem septembra.

U subotu su odigrani poslednji mečevi polufinala, finala i utakmica za treće mesto. U prvom polufinalu učestvovali su ekipa MZ Vrbovac i ekipa MZ Nikolinac, gde je pobedu rezultatom 6-4 odnela ekipa MZ Vrbovca. U drugom polufinalu, u kome su se nadmetale ekipe MZ Šarbanovac i MZ Žučkovac, pobedu su odlučili penali nakon rezultata 1-1, gde je ekipa MZ Šarbanovca postigla jedan gol razlike čime je utakmica završena rezultatom 2-1, a MZ Šarbanovac se plasirao u finale.

Trećeplasiranu ekipu, odlučila je utakmica između MZ Nikolinac i MZ Žučkovac, koju je takođe odlučila penal završnica, nakon početnog rezultata 5-5, gde se plasirala ekipa iz Nikolinca nakon kaznenih udaraca.

U finalu, u disciplini mali fudbal, utakmica između ekipa iz MZ Vrbovac i MZ Šarbanovac završena je penalima. Nakon utakmice u kojoj ni jedna od ekipa nije dala gol, u penalima se pokazala boljom ekipa Šarbanovca, koja je time osvojila prvo mesto u disciplini mali fudbal.

U subotu, nakon odigranih završnih utakmica, uručene su nagrade u disciplini mali fudbal i pehar MZ Trubarevac, kao sveukupnom pobedniku.

Etno umetnički klub „Čerenski” je pripremio tradicionalni kosački doručak, dok je zdravicu napisao i održao Radomir Sekulić, u delu kategorije narodnih običaja.

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predlažemo da pogledate

 • zmajevanje
  18.04.2019. PD Oštra čuka

  Svi na "Zmajevanje"

  U nedelju 21.04.2019. godine od 14h do 19h na terenu pored hotela "Moravica" u Sokobanji biće organizovana akcija " Zmajanje ". Ovu akciju organizuje sokobanjsko ekološko društvo u saradnji sa Planinarskim…

 • Odbojka
  13.04.2019. OSNO

  Drugi turnir odbojkaških veterana i rekreativaca

     Drugi turnir veterana i rekreativaca u organizaciji Odbojkaških veterana Niša, održan je u Sokobanji od 29.03 do 31.03 2019. Na turniru je učestvovalo više od stotinu odbojkašica i odbojkaša iz…

 • FK Ozren
  21.11.2018. M

  Sportski rezultati

    Ovog vikenda sreća nije bila na strani sokobanjskih sportista. Fudbaleri FK "Ozren" su na domaćem terenu izgubili od FK "Radnički 1946" iz Lubnice rezultatom 1:4 . FK "Ozren" sa 18 osvojenih bodova nalazi…

 • Planinarski klub Ozren Sokobanja
  25.06.2018. PK Ozren

  Planinarski kamp za decu

  POZIV NA PLANINARSKU MANIFESTACIJU „PLANINARSKI KAMP ZA DECU “ od 28.06. – 04.07.2018.godine Planinarski klub „Ozren“ iz Sokobanje i Planinarski klub “Spartak” iz Subotice, uz podršku…