Treći Regionalni Turnir u Odbojci na Pesku - Plazma Sportske Igre Mladih

17.06.2024. 10:42 | Salex | sport, mladi, odbojka

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara

Sokobanja se ove godine ponosi što je domaćin Trećeg regionalnog turnira u odbojci na pesku, kao deo Plazma sportskih igara mladih. Ovaj događaj, koji će se održati 25. juna, obećava da će biti spektakularan i nezaboravan, donoseći zajedno sunce, lepo vreme, topao pesak i duh sporta.

Svi zainteresovani imaju priliku da se prijave za učešće na ovom prestižnom turniru, koji je organizovan u saradnji sa opštinom Sokobanja i Sportskim savezom Sokobanje. Najbolje ekipe sa ovog turnira stiču pravo nastupa na Državnom finalu, koje će se održati na Zlatiboru od 03. do 05. jula. Ovo je prilika da se mladi sportisti iz jugoistočne Srbije pokažu i osvoje mesto među najboljima u zemlji.

Odbojka na pesku nije samo fizički izazov, već i prilika da se uživa u prirodi, druži sa prijateljima i oseća sloboda koju donosi igra na otvorenom. Bilo da ste rekreativac ili ozbiljan takmičar, odbojka na pesku pruža zabavu, poboljšava kondiciju, razvija motoričke sposobnosti i jača timski duh – vrednosti koje Plazma Sportske igre mladih kontinuirano podržavaju.

Regionalni turnir će se održati 25. juna na terenima kod Hotela Moravica, sa početkom u 10h. Nakon ovog događaja, turnir se seli u Beograd gde će se održati poslednje nedelje juna. Na takmičenjima učestvuju dečaci i devojčice uzrasta 2009. godište i mlađi. Po dve prvolasirane ekipe iz svake konkurencije sa regionalnog takmičenja stiču pravo nastupa na Državnom prvenstvu.

Plazma Sportske igre mladih kroz 27 godina postojanja obogatile su živote mnogih generacija. Od osnivanja 1996. godine, na Igrama je učestvovalo više od 2,7 miliona dece i mladih. Naš rad i rezultate prepoznale su brojne svetske i domaće kompanije koje su se pridružile našem projektu kao sponzori, kao i vlade i ministarstva zemalja u kojima se Igre održavaju. Podržavaju nas i mnoge svetske institucije, među kojima su: Međunarodni olimpijski komitet (MOK), UEFA, FIDE, FIBA i Evropska komisija.

Pripremite se za nezaboravno sportsko leto! Prijavite se za Treći regionalni turnir u odbojci na pesku i uživajte u igri koja spaja sunce, adrenalin i avanturu. Čekamo vas u Sokobanji, gde će se mladi talenti nadmetati i pokazati svoj sportski duh.

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predlažemo da pogledate

 • sportske igre mladih
  06.06.2023. Salex

  Sportske igre mladih

  Sportske igre mladih - najveće sportsko takmičenje za decu i mlade u Srbiji, održaće se u subotu 10. juna u Sokobanji. Ovaj događaj okuplja sve mlade sportiste, bez obzira na to da li su članovi nekog kluba ili ne. Takmičenje se odvija u…

 • odbojka
  27.05.2023. Salex

  Sokobanja domaćin prvog ovogodišnjeg odbojkaškog turnira

  Dragi ljubitelji odbojke i sportski entuzijasti, Sokobanja je nedavno bila domaćin jednog nezaboravnog sportskog spektakla. Više od 250 devojčica i dečaka, rođenih 2010, 2011. godine i mlađih, okupilo se u sali Srednje škole…

 • Odbojka
  13.04.2019. OSNO

  Drugi turnir odbojkaških veterana i rekreativaca

     Drugi turnir veterana i rekreativaca u organizaciji Odbojkaških veterana Niša, održan je u Sokobanji od 29.03 do 31.03 2019. Na turniru je učestvovalo više od stotinu odbojkašica i odbojkaša iz…

 • FK Ozren
  21.11.2018. M

  Sportski rezultati

    Ovog vikenda sreća nije bila na strani sokobanjskih sportista. Fudbaleri FK "Ozren" su na domaćem terenu izgubili od FK "Radnički 1946" iz Lubnice rezultatom 1:4 . FK "Ozren" sa 18 osvojenih bodova nalazi…