Sokobanjski Kulturni Centar Traži Novog Kustosa Kulture i Programskih Aktivnosti

08.10.2023. 20:16 | Salex | bioskop

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara

Dragi ljubitelji kulture i umetnosti, danas vam donosimo sjajnu priliku da se priključite Sokobanjskom Kulturnom Centru i postanete deo tima koji oblikuje kulturne događaje i programe u našem prelepom regionu. Naša ustanova traži novog organizatora kulturnih aktivnosti koji će biti ključna figura u vođenju, koordinaciji i realizaciji raznovrsnih kulturnih programa.

Evo šta vas očekuje na ovom zanimljivom radnom mestu:

1. Koordinacija i Realizacija Kulturnih Programa

Kao organizator kulturnih aktivnosti, vaša odgovornost će biti direktno povezana sa kreiranjem, organizacijom, i praćenjem kulturnih programa u našem Kulturnom Centru. Imate priliku da budete kreativni i da doprinesete raznovrsnom kulturnom sadržaju u našem regionu.

2. Planiranje i Izvođenje Projekata

Vi ćete biti odgovorni za planiranje i izvođenje kulturnih projekata i programa u našem višenamenskom centru za kulturu. Vaša kreativnost će doći do izražaja dok budete razvijali ideje i koncepte za različite kulturne događaje.

3. Administrativni Poslovi i Evidencija

Pored organizacije događaja, vaša dužnost će obuhvatiti i obavljanje administrativnih poslova, kao i vođenje evidencije o radnom vremenu zaposlenih. Ovo je važan deo posla koji će zahtevati preciznost i organizovanost.

4. Saradnja sa Međunarodnim Partnerima

U okviru ovog radnog mesta, imaćete priliku da sarađujete sa međunarodnim partnerima. Bićete odgovorni za pripremu i izradu dokumentacije za špediciju tokom gostovanja u inostranstvu, što će vam omogućiti da steknete dragoceno iskustvo u međunarodnom kulturnom sektoru.

Uslovi za Prijavu

Da biste se prijavili za ovo radno mesto, trebate ispunjavati sledeće uslove:

  • Imate visoko obrazovanje sa najmanje 180 ECTS bodova, stečeno u periodu od 10. septembra 2005. godine do 7. oktobra 2017. godine.

  • Posedujete minimum jednu godinu radnog iskustva.

  • Poznavanje rada na računaru.

Kako se Prijaviti

Ako ispunjavate uslove i želite da se prijavite za ovo radno mesto, možete poslati svoju prijavu sa radnom biografijom na adresu:

Opštinska uprava opštine SokobanjaUl. Svetog Save broj 23Naznaka: "Za javni konkurs za popunjavanje radnog mesta – Organizator kulturnih aktivnosti"

Ne zaboravite da priložite potrebne dokumente, uključujući diplomu o sticanju stručne spreme, uverenje o državljanstvu, izvod iz matične knjige rođenih, potvrdu o radnom iskustvu, kao i kopiju sertifikata o poznavanju rada na računaru.

Rok za Prijavu

Rok za podnošenje prijava na javni konkurs je 10 dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli opštine Sokobanja, na sajtu opštine Sokobanja i na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje.

Kontakt

Za dodatne informacije možete se obratiti Mariji Todorović na telefon 063/1786993 ili putem e-mail adrese makia.andjel@yahoo.com.

Ne propustite priliku da postanete deo Sokobanjskog Kulturnog Centra i doprinesete kulturnoj sceni našeg prelepog regiona. Vaša strast prema kulturi i umetnosti može postati deo vaše svakodnevice, tako da se prijavite i budite deo našeg tima koji gradi kulturnu budućnost Sokobanje.

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predlažemo da pogledate

  • Bioskop Moravica
    06.02.2023. DK

    U Sokobanji je nakon dve decenije otvoren bioskop

    Centralni plato u Sokobanji dobio je ime velikog prijatelja tog mesta - dramskog pisca i akademika Dušana Kovačevića, na inicijativu Dobrotvornog društva Sava. Iste večeri u Sokobanji je, posle 20 godina, otvoren renovirani…