Otkrijte egzotičnu oazu mira i tišine u Sokobanji - Kafe La Park

26.04.2023. 21:22 | SaleX |

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara

Sokobanja, jedna od najpoznatijih banja u Srbiji, upravo je dobila novu atrakciju - kafe La Park. Nakon što je prošlog vikenda zvanično otvoren, La Park je privukao mnogo pažnje gostiju banje i prijatelja vlasnika, a razlog je više nego očigledan.

La Park se nalazi na samo nekoliko stotina metara od glavnog šetališta, što ga čini savršenim za one koji žele da pobegnu od buke i gužve. Što se tiče unutrašnjosti, jedinstvena bašta koja obiluje egzotičnim biljkama stvara vrlo prijatnu atmosferu i čini boravak u kafiću još lepšim.

Usluga u La Parku je vrhunska, a cene su vrlo pristupačne. Kada je reč o hrani i piću, na meniju se nalazi sve što će vas okrepiti i dati vam oduška u ovim vremenima kada nam je potreban mir i spokoj. Uz dobru kafu, citrusni miksov ili omiljeni sok, možete se opustiti i uživati ​​samo nekoliko trenutaka pre nego što se vratite na glavno šetalište.

Ono što čini La Park jedinstvenim je to što se nalazi u Vili Vortex, koja je već omiljena među gostima. Sve u svemu, La Park je mesto koje svakako vredi posetiti ako ste u Sokobanji ili okolini. Dakle, ako tražite savršeno mesto za opuštanje i uživanje u prijatnoj atmosferi, La Park je mesto za vas.

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger