Lasta uvodi novu sezonsku liniju Beograd-Sokobanja, sa promotivnim cenama karata.

27.04.2023. 01:11 | Salex | lasta, autobus, karte, beograd, vožnja

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara
Autobuska stanica u Sokobanji

Lasta, jedan od najvećih prevoznika u Srbiji, najavila je početak rada sezone za međumesnu liniju Beograd-Sokobanja od 21. aprila 2023. Polasci će se održavati petkom, subotom i nedeljom u 10:00 h iz Beograda i povratkom u 17:20 h iz Sokobanje. Putnicima se nudi promocija u trajanju do 1. maja 2023. godine, gde će karta biti samo 1.300 dinara u jednom smeru, a cena povratne karte iznosiće 2.000 dinara.

Ono što je interesantno jeste da će od 29. aprila biti uvedena nova redovna međumesna linija Smederevo-Jagodina-Sokobanja koja će se obavljati svakodnevno sa polascima iz Smedereva u 06:45, iz Sokobanje u 11:45 časova i sa registrovanim stajalištima u Jagodini i Ražnju. Ova linija je dostupna za sve putnike, gde cena jednosmerne karte iznosi 1.200,00 a povratne 1.920,00 dinara.

S obzirom na to da Lasta ima u stalnoj ponudi popuste na cenu karte za određene kategorije putnika: decu, mlade, studente i penzionere, ova populacija putnika može po nižoj ceni karte putovati kroz Srbiju, tokom cele godine.

Lasta se pored Sokobanje može pohvaliti i velikim brojem turističkih destinacija u Srbiji, kao što su: Prolom, Vrnjačka, Bukovička i Sijarinska Banja, Banja Kanjiža, planine Zlatibor (sezonska linija) i Divčibare. Putnici mogu birati između više polazaka iz Beograda za Valjevo tokom dana, a Lastina turistička agencija nudi mogućnosti za aranžmane u drugim turističkim destinacijama u Srbiji i Evropi (Slovenija, Grčka, Crna Gora, Albanija, Bugarska, Rumunija...).

Lasta je poznata po dugoj tradiciji i kvalitetnoj usluzi u prevozu i turizmu. Za više informacija, putnici se mogu obratiti Info centru pozivom na besplatni broj 0800 334 334 ili pozivom na broj + 381 11 3348 555, kao i putem e-maila na iuc@lasta.rs.

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predlažemo da pogledate

  • 29.04.2024. Salex

    Prošlo nekažnjeno: Autobus pun dece izgoreo na Rtnju

    Sezona vatrenog fudbala gotovo je počela tragično. Autobus koji je prevozio 27 dečaka fudbalskog kluba iz Sokobanje zapalio se usred vožnje uz Rtanj. Srećom, zahvaljujući brzoj reakciji trenera i dečaka, svi su na vreme napustili vozilo i…