Kraða bakra sa Amama

07.12.2007. 17:55 | | amam, tursko, krađa

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara
Amam

Dana 5. 12. 2007. godine, oko 20,00 časova, u gradskom parku, na objektu turskog kupatila ”Amam” u Sokobanji, od strane meštana, zatečeno je nepoznato lice u vršenju krivičnog dela, na taj način što je sa pomenutog objekta, skidalo deo bakarnog krova, nakon čega se udaljilo u nepoznatom pravcu.

Brzom intervencijom sokobanjske policije, lice je identifikovano i utvrðeno je da se radi o Senadu M. (1979) iz Sokobanje.

Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo kraða, Senad je lišen slobode i odreðena mu je mera zadržavanja, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti predat istražnom sudiji.

Policijska stanica u Sokobanji se zahvaljuje svim graðanima Sokobanje, koji su učestovali u otkrivanju i rasvetljavanju navedenog krivičnog dela, sa željom da se takva saradnja nastavi i ubuduće, a u cilju uspostavljanja višeg nivoa bezbednosti svih graðana.

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Predlažemo da pogledate

  • Tursko kupatilo Amam
    23.11.2010.

    Sanacija Amama

    Specijalna bolnica "SOKOBANJA", otpočela je danas sa radovima na sanaciji Amama, kojem su oštećeni krov i zidovi. Što zbog zuba vremena, koji ga nagriza, ali i zbog nestašnih posetilaca, naročito u vreme kada se…