„Topla duša juga” u Vukovarsko-sremskoj županiji

13.07.2018. 09:31 | Amatersko SB pozorište | amatersko, pozoriste

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara
Topla duša juga


KUD „Branko Radičević” iz Pačetina, je u okviru manifestacije povodom obeležavanja dana opštine Trpinja, kojoj pripada i Pačetin u Hrvatskoj, pozvala amatersko „SB” pozorište da uveliča ovaj događaj. U poslednjoj nedelji juna, naše sokobanjsko amatersko pozorište je izvelo predstavu „Topla duša juga” kaja je objedinila najefektivnije odlomke iz „Koštane”, „Zone zamfirove” i „Ivkove slave” oplemenjene muzičkim numerama.

Malo je reći da je publika bila oduševljena a izvesno je da će se saradnja dvaju pozorišta, započeta na otvaranju manifestacije „Međunarodni susreti dramskih amatera” u Pačetinu, predstavom amaterskog „SB” pozorišta, „Silom otac”, nastaviti i u narednom periodu. Upravnica sokobanjskog amaterskog pozorišta Ana Veljković je istakla da je saradnja je nastavljena ovim gostovanjem amaterskog „SB” pozorišta u Hrvatskoj a već 21. jula će ono ugostiti prijatelje iz KUD „Branko Radičević” koji će u Sokobanji izvesti predstavu „Baci mamu iz voza”.

 

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Video

Predlažemo da pogledate

  • Ljubav na seoski način
    12.09.2006.

    Ljubav na seoski način

    Članovi Amaterskog pozorišta iz Sokobanje održali su predstavu „Ljubav na seoski način“ u bioskopu „Moravica“. Po rečima posetilaca, predstava je bila odlična, a cena ulaznice od 100 dinara - simbolična.…