Svečano otvaranje sportskog kompleksa u naselju Carina

13.10.2023. 10:14 | Salex |

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara

Dragi sugrađani,

U ponedeljak, 16. oktobra, s ponosom najavljujemo svečano otvaranje potpuno novog sportskog kompleksa u vašem omiljenom sokobanjskom naselju - Čarina. Ova inicijativa je rezultat zajedničkog napora Opštine Sokobanja, Turističke organizacije Sokobanja, Sportsko-rekreativnog centra "Podina" i Javnog preduzeća "Zelenilo", a rezultat je još jednog divnog mesta gde će deca, mladi i svi ljubitelji sporta moći da se okupe, druže i aktivno provode svoje slobodno vreme.

Svečano otvaranje planirano je za 13 časova, i ovim putem pozivamo sve stanovnike Carine, ali i cele Sokobanje, da se pridruže ovom značajnom događaju. Očekujemo vas u velikom broju, kako bismo zajedno obeležili početak nove sportske ere u našem prelepom gradu. Ovde će se odvijati brojne sportske aktivnosti i manifestacije koje će obogatiti kulturni život našeg kraja.

Dođite i budite deo ovog posebnog trenutka u razvoju Sokobanje, jer zajedno stvaramo bolju budućnost za našu decu i sve generacije koje dolaze. Vidimo se u ponedeljak na otvaranju sportskog kompleksa!

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger