Sportski vikend u Sokobanji

09.11.2018. 19:40 | Miljan |

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara
sport

Ekipa Radnika iz Surdulice veceras ce odigrati utakmicu protiv OKK Sokobanja u sportskoj hali u Sokobanji sa pocetkom u 20 h. Ova utakmica će biti i uvod u sportski vikend. Ovom utakmicom ekipa iz Sokobanje pokusace da popravi svoju ne zavidnu poziciju na tabeli jer se sa sedam bodova nalaze na predposlednjem mestu. U subotu sa pocetkom u 10h bice odigran gradski derbi izmedju pionirskih ekipa. Na stadionu "Bata Nole" na Podini fudbalski derbi ce odigrati pioniri FK Ozren i pioniri FK Gol. Ova utakmica se igra u sedmom kolu lige pionira i petlica Zajecarskog okruga.

U subotu ce biti odigrano drugo kolo opstinske stonoteniske lige. Mecevi ce se igrati od 18 h u fiskulturnoj sali. Parovi za drugo kolo su sledeci:Trubarevac-Restoran Relaks,Rtanj Vrmdza-Soko, Apartmani Jovic-Sarbanovac.

U subotu se igra i cetvrto kolo regionalne futsal lige istocne Srbije. Ekipa kmf Ozren sa cetiri osvojena boda zauzima trecu poziciju na tabeli. Oni ce biti domacini ekipi iz Nisa kmf Gvozdeni puk. Meč će se odigrati u sportskoj hali sa pocetkom u 20 H.

U nedelju sa pocetkom u 13.30 bice odigrana utakmica izmedju FK Trebic i FK Osnic. Utakmica ce biti odigrana na terenima pored stadiona "Bata Nole". Ovom utakmicom u okviru 14. kola Okružne lige Zajecar bice završen sportski vikend. Podsetimo da fudbaleri Fk Ozrena gostuju u mestu Bučje kod Knjazevca.

 

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger