Sokobanja - Sve što želite za savršen odmor

24.09.2023. 09:25 | Salex |

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara
bioskop

Dragi ljubitelji prirode, kulture i dobre zabave,

Sokobanja je mesto gde se svi putevi sastaju kako biste doživeli čist vazduh, relaksaciju i nezaboravnu zabavu. U srcu ovog prelepog grada, nedavno osnovani Kulturni centar vodi nas u uzbudljive naredne mesece i godine. Direktorka Daliborka Stevanović otkriva nam šta nas očekuje u budućnosti, a obećava da će biti ispunjeno radom, ali i čarolijom.

Sokobanja je već poznata po brojnim manifestacijama, ali u narednom periodu očekuje nas organizacija još boljih i spektakularnijih događaja. Stevanovićeva nas podseća da se pripremaju i potpuno novi doživljaji, kao što je Novogodišnji koncert koji se već priprema, ali i mnogo drugih zabavnih programa. Ovaj novi Kulturni centar bacio je svetlo na talentovane lokalne izvođače, dajući im značajnu ulogu u stvaranju magije.

U godini kada Srbija slavi 186 godina organizovanog turizma, Sokobanja je posebno istaknuta kao turističko mesto prve kategorije. Za ovu prestižnu kategorizaciju zaslužno je Ministarstvo turizma i omladine, a lokalni napredak i uređenje grada su rezultat posvećenog rukovodstva, na čelu sa predsednikom opštine Miodragom Nikolićem.

Dakle, svi putevi ne vode samo u Rim, već i u našu prelepu Sokobanju. Ovde možete udahnuti čist vazduh, pronaći mir i opuštanje, ali isto tako i doživeti nezaboravnu zabavu. Dođite i uživajte u čarima naše čarobne destinacije!

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Video