Panoramski let avionom iznad Sokobanje

15.11.2018. 10:35 | Miljan | panorama, let, avion, letenje

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 1 komentara
Panoramski let


Prilika koju ne smete propustiti. Panoramski let iznad Sokobanje. Let traje 60 minuta i košta 22900 dinara. Ovo je jedinstvena prilika da vidite sve lepote Sokobanje iz vazduha. Možete videti izvor reke Moravice koji je udaljen 10km od Sokobanje i možete pratiti iz vazduha njen tok u duzini od oko 20km do mesta gde se uliva u Bovansko jezero. Mozete videti i prelepa izletista koja okruzuju Sokobanju, Kalinovicu, Lepteriju, Očno i to sve iz vazduha. Ako imate želju, mozete čak i avionom da upravljate, naravno na bezbednoj visini.
 

panoramski let


Poletanje je sa aerodroma Paraćin. Let pocinje tako sto ćete se prvo upoznati sa pilotom, zatim obići hangare,zatim će vas pilot upoznati sa pravilima bezbednosti i na kraju ćete odabrati putanju leta. Osim iznad Sokobanje, možete leteti i iznad Zlatibira, Kopaonika, Rtnja. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku, ponesite fotoaparat i započnite nezaboravnu avanturu.

Napominjemo da vremenski uslovi mogu uticati na dogovoreni let,u slučaju loših vremenskih uslova let će biti pomeren. Ovaj let je za jednu osobu i OBAVEZNO je zakazivanje termina unapred. Ovaj let mogu zakazati sve osobe starije od 16 godina, za maloletne osobe potrebna je dozvola oba roditelja.
 

panoramski let

Adresa: Aeroklub „Naša krila“, Branka Krsmanovića 55, 35250 Paraćin

Telefon: 035/553-720, a/d:035/554-377

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Komentari

Mira, 15.11.2018.
Divno tako bih željela i tu avanturu da osjetim,pa se nadam i ispunjenju ❤️

Predlažemo da pogledate

 • Tandemski let paraglajderom
  26.08.2021. admin

  Tandemski let paraglajderom iznad Sokobanje (video)

  Čovek je oduvek želeo da leti, da oseti slobodu, moć i lepotu prirode iz visine. Od nedavno to iskustvo je moguće iskusiti i u Sokobanji zahvaljujući Stefanu Dabiću, instruktoru letenja paraglajderom. U tandemu sa Stefanom, gore, na nebu,…

 • Sokobanja iz vazduha
  07.09.2020. 360 Serbia

  Sokobanja iz vazduha

  Pogledajte ove neverovatne panoramske fotografije Sokobanje iz vazduha