Idealna destinacija za teniske kampove u srcu Sokobanje - Teniski centar Lapčević

08.10.2023. 21:20 | Salex |

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger 0 komentara

U samom srcu prelepe Sokobanje nalazi se jedinstvena sportska oaza - Teniski centar Lapčević. Ovaj kompleks nudi nešto za svakog zaljubljenika u tenis, bilo da ste profesionalac ili amater. Sa udobnim smeštajem u apartmanima ili sobama sa privatnim kupatilima, sportisti mogu da se probude i odmah krenu na terene za tenis ili se opuste pored otvorenog bazena.

Teniski centar Lapčević je dizajniran kako bi iskoristio bogatu turističku ponudu Sokobanje i pružio idealne uslove za pripremu tenisera i organizaciju kampova tokom leta, na čistom vazduhu i prirodnom okruženju. U okviru kompleksa možete pronaći dva teniska terena sa šljakastim podlogama, od kojih je jedan osvetljen za noćne treninge. Pored terena, tu je objekat sa 15 udobnih soba i 3 luksuzna apartmana, svaki opremljen modernim sadržajem.

Teniski centar Lapčević se ponosi i potpuno opremljenom fitness salom, tako da teniseri mogu održavati kondiciju između intenzivnih treninga. Kako biste u potpunosti uživali u svom boravku, u okviru kompleksa se nalazi i prelepi bazen, idealan za opuštanje tokom slobodnog vremena.

Svaka soba i apartman pružaju sve što je potrebno za udoban boravak, a kompletna ponuda je obogaćena brzim internetom. Sve ove pogodnosti čine Teniski centar Lapčević savršenim izborom za organizaciju teniskih kampova. Doživite vrhunsku tenisku avanturu u Sokobanji, rezervišite svoje mesto u Teniskom centru Lapčević i ponesite sa sobom nezaboravne uspomene.

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger

Video