Nekretnine u Sokobanji

PodeliteFacebookTwitterGoogle plusLinkedinPinterestViberFacebook messenger
Nekretnine u Sokobanji

Dobrodošli u budućnost odmora! "SOKO NOVA" je inovativni projekat koji će promeniti način na koji doživljavate Sokobanju. Sa 3 impresivne faze, ovo je vaša prilika da budete deo revolucionarne transformacije.

 

Pretprodaja po investicionim cenama počinje od 01.01.2024.
 

Predstavnik agencije i samog projekta u subotu 02.03.2024.g. će biti u Sokobanji i na raspolaganju za sva pitanja i rezervacije.
 

35% jedinica je već rezervisano

 

Faze izgradnje:

 1. Prva faza - Stanovanje uz kvalitet: Preko 260 apartmanskih jedinica, sa PDV-om od samo 10%. Prostori od 23,000 m2 obećavaju udobnost i moderan životni stil.

 2. Druga faza - Medicinski turizam na Vašem pragu: Smeštena na jugoistočnoj strani, sa pristupom glavnom putu, ova faza je posvećena medicinskom turizmu sa posebnim sadržajima.

 3. Treća faza - Luksuz u okruženju: Prostire se na 45,000 m2 u neposrednoj okolini, sa apartmanskim sadržajima koji obećavaju nezaboravan boravak.

 

Lokacija:

 • Mikrolokacija: Udaljenost od svega 7 minuta hoda od pešačke zone i 5 minuta od autobuske stanice. Samo 100 metara skretanje severno sa glavnog puta, Rtanjska ulica.

 • Makrolokacija: Povezanost sa brzom saobraćajnicom od Mozgova, do kružnog toka na severnoj strani, pruža laku dostupnost. Okolina nudi 10 izletišta, od kojih 8 poseduje vlastite izvore vode.

 

Luksuz i povoljnost:

 • Apartmani po meri: Površine od 32 do 68 m2, uz svaku jedinicu dolazi i pripadajuće parking mesto.

 • Moderni materijali, Brzo useljenje: Gradnja sa najsavremenijim materijalima, obećava useljenje u roku od 15 meseci od početka radova.

 • Finansijska fleksibilnost: Mogućnost faznog plaćanja od 1400 E plus PDV do 1600 E plus PDV, uz mogućnost povrata investicije kroz ugovor sa apart hotelom.

 • Niski mesečni troškovi: Transparentnost u troškovima - plaćate struju i vodu po utrošku, uz mesečnu pretplatu od 40 E za bezbednost, održavanje zajedničkih prostora i parking mesta u svim vremenskim uslovima.

 

Dodatne pogodnosti:

 • Poslovni i komercijalni sadržaji: 30% popusta na poslovne i komercijalne sadržaje, uključujući restorane, wellness i SPA.

 • Povezanost sa sadržajima: Autoperionica i punjači za električna vozila u poslovnom delu, uz luksuzni status i toplu vezu sa sadržajima.

 

Vaš izbor, Vaš stil:

 • Namešteni ili nenamešteni: Fleksibilnost u prodaji - apartmani se mogu prodavati kao namešteni ili nenamešteni, pružajući vam mogućnost izbora koji odgovara vašim potrebama.

 

Prednosti "SOKO NOVE":

 1. Cena i kvalitet: Konkurentne cene uz vrhunski kvalitet.
 2. Fleksibilnost plaćanja: Različiti načini plaćanja prilagođeni vašim potrebama.
 3. Sadržaji za luksuzan život: Širok spektar sadržaja i povoljnosti.
 4. Povrat investicije: Mogućnost povrata investicije kroz inovativne aranžmane.

U "SOKO NOVI" otkrijte savršeno mesto koje spaja udobnost, stil i budućnost. Postanite deo ovog jedinstvenog iskustva!

 

Pretprodaja po ekskluzivnim cenama traje do 31.03.2024.

1400 eur + PDV

35% jedinica je već rezervisano

 

KONTAKT:

Draško Jovanović, General manager
Bedem nekretnine doo
Nehruova 51, Novi Beograd

Pogledajte celokupnu ponudu na stranici: www.bedemnekretnine.com
email: info@bedemnekretnine.com
 

telefon: +381.63.445.079

 

Predstavnik agencije i samog projekta u subotu 02.03.2024.g. će biti u Sokobanji i na raspolaganju za sva pitanja i rezervacije.

 

POZOVITE NAS

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza