Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartmani "Vila Banjica"

Apartmani "Vila Banjica"
  • TipVile
  • KontaktMilica i Milena Milenkovic
  • AdresaBanjička 8
  • Mobilni069 215 3700
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Banjica Luksuzno opremljenoObezbeđen parkingWifi internet

Vila Banjica se nalazi u parku Banjica, na deset minuta hoda od glavnog šetališta, i na dva minuta hoda od kupatila Banjica, gradske plaže Župan i restorana Čoka, pored kojih se dalje, pešačkom stazom, stiže do restorana Pećina, izletišta Lepterija itd.

Sve smeštajne jedinice su opremljene televizorom, kablovskom televizijom, Wi-Fi internetom, mini kuhinjom sa frižiderom.

Gostima su, takoðe, na raspolaganju posteljina, peškiri, kompletno posuðe u kuhinji, dečiji krevetac na zahtev gosta.

Prijem gostiju je posle 12:00, a na dan dolaska, a odjava je do 10:00 na dan odlaska.

 

Broj za informacije i rezervacije: 069/215-37-00

 

 

Studio 1: Studio 1 se nalazi u prizemlju vile. Opremljen je sa jednim ležajem za dve osobe i jednim ležajem za jednu osobu, kuhinjom sa kompletnim posuðem, trpezarijskim stolom sa stolicama, kupatilom sa tuš kabinom. Ima izlaz na dvorište kuće sa stolom i stolicama i pogledom na park.

Studio 2: Studio 2 se nalazi u prizemlju vile. Opremljen je sa dva ležaja za dve osobe, kuhinjom sa kompletnim posuðem, trpezarijskim stolom sa stolicama, kupatilom sa tuš kabinom. Ima izlaz na dvorište kuće sa stolom i stolicama i pogledom na park.

Apartman 3: Apartman 3 se nalazi na prvom spratu vile. Ima zasebnu spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom dok se u dnevnom boravku nalazi jedan ležaj za dve osobe i jedan ležaj za jednu osobu, trpezariski sto sa stolicama, kuhinja sa kompletnim posuðem. Terasa je sa pogledom na park i na njoj se nalaze sto sa stolicama gde gosti mogu boraviti tokom dana.

Studio 5: Studio 5 se nalazi na drugom spratu vile. Opremljen je jednim francuskim ležajem, mini kuhinjom sa dve trpezarijske stolice, kupatilom sa tuš kabinom. Ovaj studio nema terasu, ali je gostima na raspolaganju dvorište koje se nalazi iza kuće sa stolovima i stolicama gde mogu boraviti tokom dana.

Studio 6: Studio 6 se nalazi na drugom spratu vile. Opremljen je jednim francuskim ležajem, mini kuhinjom sa dve trpezarijske stolice, kupatilom sa tuš kabinom. Ovaj studio nema terasu, ali je gostima na raspolaganju dvorište koje se nalazi iza kuće sa stolovima i stolicama gde mogu boraviti tokom dana.

Studio 7: Studio 7 se nalazi na drugom spratu vile. Opremljen je jednim ležajem za dve osobe i dva ležaja za jednu osobu, kuhinjom sa kompletnim posuðem, trpezarijskim stolom sa stolicama, kupatilom sa tuš kabinom. Terasa je sa pogledom na park i na njoj se nalaze sto sa stolicama gde gosti mogu boraviti tokom dana.

Studio 8: Studio 8 se nalazi na drugom spratu vile. Opremljen je jednim ležajem za dve osobe i dva ležaja za jednu osobu, kuhinjom sa kompletnim posuðem, trpezarijskim stolom sa stolicama, kupatilom sa tuš kabinom. Terasa je sa pogledom na park i na njoj se nalaze sto sa stolicama gde gosti mogu boraviti tokom dana.

 

NALAZIMO SE PREKO PUTA PARKA BANJICA

Za više informacija zvati na brojeve telefona:

069 215 3700

Virtuelna tura 360o

Pronadjite nas

Gde odsesti