Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Vila Srbija

Vila Srbija
  • TipSmeštaj
  • KontaktKristina
  • AdresaVrelska br.2
  • Telefon065/365-41-98
  • Mobilni065/365-41-98
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Centar 2 miuta od centra gradaObezbeđen parkingWifi internetDostupno uz vaučer

 U Sokobanji, u Vrelskoj ulici, na 200m od gradskog šetališta nalazi se "Vila Srbija" koja raspolaže sa 3 apartmana. 
Sama lokacija smeštaja je idealna za goste jer je blizu centra (svega 2 minuta hoda) a opet u mirnom delu grada, ispod Borove šume i parka "Borići".
U našim novoopremljenim apartmanima pronaćićete sve što Vam je potrebno za idealan odmor u vrelim letnjim danima.
Svi naši apartmani poseduju: klimu, bežicni Wi-Fi internet, digitalnu televiziju, a obezbeđen je i parking u dvorištu kuće.
Takođe, svaki od njih ima zasebne spavaće sobe, zasebno kupatilo, potpuno opremljenu i funkcionalnu kuhinju, zasebnu dnevnu sobu, izlaze na terasu, a dostupni su za izdavanje uz vaučere Ministarstva turizma.
 Pored naših apartmana gostima je na raspolaganju i prostrano dvorište i letnjikovac. Smeštaj poseduje grejanje i izdavanje je moguće tokom cele godine.

"Vila Srbija" udaljena je:

- 2 minuta hoda od gradskog šetališta
- 5 minuta hoda od parka "Borići"
- 7 minuta hoda od autobuske stanice
- 20 minuta hoda od Akvaparka "Podina"

CENA NA UPIT!
KONTAKT TELEFON: 
065/365-41-98 Kristina
Dobrodošli!

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti