Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Vila Solaris

Vila Solaris
  • TipSmeštaj
  • KontaktNovak
  • AdresaNjegoševa br.28
  • Telefon062/84-24-002
  • Mobilni062/84-24-002
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Podina 10 mniuta od centra gradaLuksuzno opremljenoObezbeđen parkingWifi internetDostupno uz vaučer

Smeštaj se nalazi u Vili  u neposrednoj blizini Aqua parka i sportskog centra Podina. Na raspolaganju gostima u ovom momentu je 6 jedinica različite strukture, kao i prostrano dvorište sa više garnitura za sedenje. Sve jedinice imaju kompletnu opremljenu rešo-kuhinju sa frižiderom, kupatilo, led TV (u nekima 2 Tv-a), inverter klime. U hodniku se na svakom spratu nalaze garniture za odmor. Gostima je na raspolaganju mini biblioteka u svakoj od smeštajnih  jednica. U pripremi je i mini bazen u dvorištu. Mesta za parkiranje se nalaze  između Vile i Aqua parka .  Lice za kontakt Novak  : 062 8424002 primamo Vaučere RS  

STRUKTURA smeštajnih jedinica :

1. Prizemlje: Soba ( 2**)( 16 kvm) sa duplim krevetom 130x190 pogodna za mlade parove, kupatilom  rešo-kuhinjom i svom ostalom potrebnom opremom. Iz sobe se izlazi na spoljašnji deo za sedenje. Grejanje je el. Radijatorom, a hlađenje plafonskim ventilatorom.

2. Prizemlje: Prostrani Apartman Lazar br. 1 ( 2 **) ( 31 kvm) sa duplim krevetom 150x190 i trosedom na razvlačenje ( 2+2 ) sa kupatilom , prostranom rešo-kuhinjom, kupatilom i svom ostalom potrebnom opremom. Iz apartnana se izlazi na prostrani spoljni deo za sedenje. Grejanje je el. Radijatorom, a hlađenje plafonskim ventilatorom .

3. Visoko prizemlje: Apartman sa dve spavaće sobe br. 2 ( 2**) i dnevnom sobom sa dvosedom na razvlačenje ( 46 kvm) ( 4+2) sa rešo-kuhinjom, kupatilom i svom ostalom potrebnom opremom. Aparman nema svoju terasu ali ima deo za sedenje na podestu u hodniku i u blizini spoljne sedenje kod zadnjeg ulaza u Vilu. Grejanje i hlađenje je inverter klima uređajem I el. radijatorima.

4.  Prvi sprat: Studio apartman br.1 ( 2**)( 24 kvm) sa duplim krevetom 150x190 i solo ležajem 90x200 (3 osobe), mini rešo-kuhinjom, kupatilom i svom drugom potrebnom opremom . Studio nema svoju terasu ali u hodniku ima deo za sedenje na podestu. Grejanje i hlađenje je Inverter klima uređajem .

Prvi sprat: Studio apartman br.2 ( 2 **) ( 24 kvm) sa dva odvojena kreveta 90x190 koja po potrebi mogu da se spoje ( 2 osobe), rešo-kuhinju sa kupatilom I svom drugom potrebnom opremom. Studio ima svoju terasu za sedenje. Grejanje i hlađenje je Inverter klima uređajem.

Prvi sprat: LUX Apartman  Novak br. 3 ( 3 ***) sa odvojenom spavaćom sobom i svojom terasom za sedenje ukupno ( 50 kvm). Dnevna i spavaća soba imaju posebne Led TV. Apartman ima prostranu kuhinju sa klasičnim električnim šporetom, kompletno je opremljena. Trpezarijski deo je posebo odvojen. Spavaća soba ima dupli ležaj 160x200, dnevna soba trosed na razvlačenje, ukupno za smeštaj 2+2 odrasle osobe. Apartman se greje I hladi Inverter klima uređajem i el. radijatorom u spavaćoj sobi .

Mapa

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti