Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Vila "Dinka"

Vila "Dinka"
  • TipSmeštaj
  • KontaktVila Dinka
  • AdresaUčitelja Bore Jovanovica 3
  • Mobilni+38163457368
  • WebPosetite web sajt
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Obezbeđen parkingWifi internet

Duplex lux apartman 5

Slike u vecoj rezoluciji, ovog, a i ostala cetiri apartmana, pogledati sa leve strane.

Vila "Dinka" nalazi se u najmirnijem i suncem obasjanom delu Sokobanje, u naselju "Carina", u ulici ucitelja Bore Jovanovica 3-5. Udaljena je od novoizgraðenog Wellness centra samo 500 metara.

Svojim položajem, raskošnom arhitekturom, enterijerom i eksterijerom, prepoznatljiva je u kraju i pruža idealne uslove za odmor. Ovaj luksuzni objekat poseduje 8 apartmana (40m2) i dva dvosobna apartmana koji se izdaju u najam.

Vila je obezbedjena video nadzorom koji pokriva i parking-plac..

Apartmani su kompletno opremljeni novim nameštajem, spavacim sobama sa klima ureðajima, LCD TV aparatima (Total TV), internetom (Wi-fi), kupatilom sa tuš kabinama, peškirima i sredstvima za higijenu, odvojenim dnevnim boravkom sa kuhinjom opremljenom kompletnim posuðem, mini šporetom, frižiderom i ostalom kuhinjskom opremom i kuhinjskim aparatima.

Svi apartmani imaju izlaz na terasu, a vecina njih ima predivan pogled na panoramu Sokobanje.

Vila Dinka raspolaže ograðenim dvorištem i ureðenim parking prostorom. Cene smeštaja variraju od broja noćenja, termina boravka, položaja, veličine i opremljenosti apartmana..

Priuštite sebi nezaboravan odmor u atraktivnoj vili "DINKA", doživecete neponovljiv osecaj mira i lepote.

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti