Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Studio "Pavlović" 0658107167 Centar I zona

Studio "Pavlović" 0658107167 Centar I zona
  • TipStudija
  • KontaktDušica Pavloviæ profesor-zakleti sudski prevodilac Sokobanja
  • AdresaNikole Pasica 15
  • Mobilni+38165/63/ 8107167
  • WebPosetite web sajt
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Obezbeđen parkingWifi internet

http://www.apartmanipavlovic.com Na ovome sajtu mozete videti raspored smestajnih jedinica, galerija slika ovde nije uredjena

Cene zakupa nisu fiksne, vec zavise od dužine boravka gostiju, od doba godine kada i za kada se vrsi zakup, kao i od broja osoba.

U KUCI od oko 200m2 opremljene su 4 smeštajne jedinice, svaka sa zasebnim ulazom, komletno opremljene za 2 ili 4 osobe. Okružena je malim vrtom, ogradjena. Postoji privatni parking. Ispod parkinga se nalazi obezbedjen prostor za ostavljanje decijih kolica, vecih igracaka, bicikala, motora, pribora za pecanje. Opremljena je i letnja kuhinja i toalet predvidjen za goste koji stignu pre 13.00 odnosno pre no sto domacica kuce spremi smestajnu jedinicu.

 

Svaka smestajna jedinica ima mogucnost pomocnih lezajeva (osim u studiu br 4),po dogovoru krevetac za bebe, sopstvenu komplet opremljenu kuhinju i kupatilo koja sadrže tuš, fen za kosu i dozere za tecni sapun, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, mini biblioteku, terasu ili zaseban deo u dvoristu.

Smestajne jedinice su organizovane za samostalan boravak gostiju.

Ceo objekat je pokrivem wireless mrezom.

Izgled mozete videti  na sajtu

http://www.apartmanipavlovic.com

Pored 2 studija tipa garsonjere oba sa zasebnim ulazima do kojih se dolazi iz zadnjeg, posebno ogradjenog dvorista, koje je okrenuto ka severu i to:

- na SPRATU - STUDIO br. 14 (24m2) za 2 odrasle osobe sa ulazom sa zapada U sastavu ovog studia su i dve terase. Jedna od njih je pokrivena a druga sa bestenskim garniturama i ligenstulima je predvidjena za suncanje okrenuta ka istoku, zapadu i severu.

- u PRIZEMLJU - STUDIO br.4 (21m2) za 2 osobe. U sastavu ovog studia je zadnje, ogradjeno,dvoriste na severu sa bastenskim garniturama i ligenstulima.

Opremljena su i dva dvosobna apartmana:

- na SPRATU - APARTMANA br.12 za 4 osobe koji se sastoji od 2 spavace sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i dugog hodnika sa terasom (75m2), na raspolaganju je i prostor u prizemlju ispred ulaza koji se nalazi na istoku i koji je pokriven tendom. U prizemlju je jos jedan toalet..

- u PRIZEMLJU - APARTMANa br. 2 za 4 osobe koji se sastoji od 2 spavace sobe, dnevnog boravka, dve kuhinje i kupatila (65m2) na raspolaganju je i prostor ispred ulaza na zapadu koji je pokriven tendom.

Ovaj apartman je posebno prilagodjen porodicama sa decom, dve sigurnosne kapije, kao i starijim osobama.

Cene zkupa nisu fiksne, vec zavise od dužine boravka gostiju, od doba godine kada i za kada se vrsi zakup, kao i od broja osoba.

Postoji mogucnost organizovanja pansionske ishrane u obliznjem restoranu,

U cenu j e uracunata boravisna taksa, po odluci SO Sokobanja.

Rezervacija se smatra potvrdjenom uplatom za tri dana na racun

205-9001018927712-76

Kuca se NE IZDAJE TOKOM ZIMSKOG PERIODA

ZA HLADNE DANE OBEZBEDJENO NORVEŠKI RADIJATORI, TA PECI, KLIME.

Predlažemo da pogledate

Gde odsesti